Mit tud csinálni a 6hónapos babád?
7 hónapos lesz jövő héten, meg tud fordulni ide-oda,mert már 1-2x megcsinálta,de csak ennyiszer...szóval nem forog aktívan,nem mászik.Védőnő,doki azt mondta legutóbb hogy minden oké.
Amúgy már 2 foga kint van:)
2. vagyok.
Kisfiam szopizik reggel 8 körül,aztán fél12-kor,aztán 1 körül kp kis főzeléket(már sok mindent eszik,krumpli,rizs,répa,meggy,cukkini,spenot).
3kor,majd 6kor megint szopi,fél 8kor kap grízt gyümivel,et nagyon szereti,majd fél9kor szopi és alszik reggelig:)
6,5 hónapos a lányom, forog minden irányba, kúszik hátrafelé és körbe-körbe, de szerintem hamarosan mászás lesz belőle, mert már 1,5 hete "kutyázik" és néha sikerül kicsit előrejutnia. 3 napja ült fel, még támaszkodik a kezére.
Én magam is meglepődtem, hogy milyen hirtelen megugrott a mozgása, kb. 2 hete még csak a hasáról tudott a hátára fordulni, meg körbe forgott és ennyi.
Foga még nincs szerencsére, remélem, minél később jönnek ki neki, nagyon félek tőle a szoptatás miatt.
6-os vagyok
A lányom még anyatejet eszik változó időben, valamikor fél óránként, valamikor kibír 2 órát is, estére kap Sinlacot 1 hónapja.
2 hete kezdtem kóstoltatni, kapott már almát, meggyet, sütőtököt, szerencsére élvezettel eszegeti ezeket. A napokban jön sorra a barack és a krumpli.
Nincs lemaradva semmiről a babád:)
Kisfiam 6hónaposan kezdte a hozzátáplálást csak.
Én is féltem a szoptatásnál a fogaktól,de semmi probléma vagy változás nincs:)
Első voltam.
Akkor megnyugodtam! :)
a súly befolyásolja a babákat a mozgásban? most 10kilónál járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!