3 hónapos múlt a kisfiam! Szerintem kínozza a fogacskája! Lehet már Dentinox géllel kenni az ínyét?
3 hónapos gyereknek semmi esetre sem.
a fogak folyamatosan jönnek, ezért lehet hogy a fogai már ilyenkor mocorognak, de kínozni tuti nem kínozzák.
Hogy az öklét rágja, egyfolytában az egy normál fejlödési lépés, ezzel ismeri meg a kezeit, majd elkezdi nézegetni, és elkezd fogni, tudatosan nyulni.
hiába kened neki akármivel nem fog változni a helyzet.
Minél kevesebbet és késöbb használod a dentinoxot annál jobb, mert az nem más mint fájdalom csillapító, és nem hinném hogy már 3 hósan annyira jót tenne neki.
èn lányomnál csak akkor kentem mikor már napokig éreztem hogy fájdalom van a szájába, de akkor is betartva az utasításokat.
A Dentinox akkor javasolt,mikor már majdnem áttöri az ínyét,mikor már látszik alatta a fogacska.
Nálunk nem használt,a kisfiam állandóan lenyalta még mielőtt bekenhettem volna neki.
A korábbi fogzási problémák kezelésére inkább a Viborcol kúp javasolt.Ez homeos,tehát nem gyógyszer.
A Dentinoxot egyébként csak korlátozott alkalommal/nap lehet alkalmazni a lidocain tartalma miatt.
Nálunk a Dologel bevált rá. Mi pár napja kezdtük el, hogy fáj és tépi az ínyét, ilyenkor bekenem és nyugi van. És csak gyógynövényekből áll, még az ízét is szereti.
Dentinoxot nem ajánlom, csak pl ha éjszaka ébred meg rá, hogy fáj a foga-elvileg azzal könnyebben visszaalszik, de tényleg csak korlátozottan.
17 hetes babó anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!