Babámnak jön a foga. Mi az a hő, amikor már kúpot adjak? Most 37.7 popsiban.4 hós múlt.
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 17:01
1/8 anonim válasza:
Popsiban mértnél mindig vonj le 0,5- öt, tehát 37,2. Ez nem láz. Fogzásnál magas láz nem lesz. Én csak azért adtam lázcsillapítót, ha fájt is neki és látványosan vergődött nem tudott aludni, egyébként nem.
2/8 anonim válasza:
Levontad belőle a 0,5 fokot már? Én 38 fölött adnék egyébként lázcsillapítót.
3/8 anonim válasza:
38 felett láz, akkor csillapítsd, de először ne kúppal, hanem hűtőfürdővel, akár már most is ez levont érték.
ha ebből még le kell vonni akkor ez nem hőemelkedés.
de mielőtt a fogára tippelsz, nem árt komolyabban venni, lehet, hogy beteg, akkor meg orvoshoz el kell vinni és ha nem talál semmit, akkor lehet a fogára fogni.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, igen, ha lázas lenne vidd el orvoshoz az már nem a fogzástól van. Állítólag.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem levont! Köszi a válaszokat, holnap elviszem a dokihoz!! Aranyosak és segítőkészek vagytok!
2012. szept. 24. 17:24
6/8 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogyha csak hőemelkedés van, akkor estére adjak kúpot, mert nem lehet tudni, hogy éjjel felmegy e.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenesetre most még megmérem, ha magasnak találom, akkor adok neki. Holnap ugyis látja a dokinéni!
2012. szept. 24. 20:24
8/8 anonim válasza:
Olvasd el ezt, hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!