Kérlek olvassátok el a történetemet, hogyan éljem túl ezt a lelki válságot?
En azt nem ertem h hogy tudna egy ember ennyire megvaltozni? Ha elotte semmi jele nem volt.. nehezen kepzelem, inkabb eddig nem akartad eszrevenni. a baba szuletese neki nem kavarhatta fel a hormonhaztartasat:-).
Valj es koltozz ha ez tenyleg igy volt, nincs b terv!
A pasival meg ulj le beszelni es kuld el pszichologushoz.
Es nem tudom mennyire utott meg, de ha latszik a nyoma akkor bemennek a korhazba h legyen latleletem a valashoz!
Nem a 20as vagyok, de gondolom ugy reagalja le, mi minden normalis apa. A gyerekert aggodik es tisztaban van vele, hogy balesetek elofordulnak.
Az ilyentol ell kell valni,nincs mas alternativa. Egyebkent szinte 1000% hogy volt ennek elojele, csak te nem vetted eszre. Tudom, mert vegigneztem szinte ugyanezt a tesomeknal. Hiaba mondtam en meg boven a gyerek elott, hogy ez a kapcsolat nem franko. Eljutottak arra a pontra, amikor a tesom gyerekkel a kezeben kapta a verest. Ok mar elvaltak, de a mai napig olik egymast. Es a kozos gyerek osszekoti oket ha akarjak,ha nem. Szoval kotsd fel a gatyad!
Megijed ő is. De volt, hogy pl mellette esett el a gyerek, én meg megijedtem (ki nem, férjednél sem ez a gond), és rohantam, hogy hogyhogy nem tudsz figyelni. Aztán 10 perc múlva mellettem fejelte le az ajtót.... Azóta nem mondtam ilyet. Ami meg olyan, hogy pl bevesz valamit a szájába, ott meg nem is tudnánk hibáztatni egymást, mert hihetetlen találékonyak. Odanézek előbb is, rág valamit. Köpöd ki, erre mi volt? A kiságy matracából 1 darab szivacs.... Jó, azért figyelek, kést, ilyeneket nem hagyok elöl, bár múltkor a 2 éves késsel jött felém, én nem is értem, honnan szedte.
Múltkori eset: férjem a műhelyben szerelt, gyerekek velem a lakásban. ( most pl el kellett futnom, mert gyanús hangokat hallottam, a 3 éves a másik szobában a padlóra fújta ki a hajhabot.....) Férjem bejött, hogy szálka ment az ujjába, szedjük ki. Közben a 3 éves kiszökött a másik ajtón, és bement. Annyit hallok, hogy valami zúg, férjem felüvölt, és rohan. Hát a 3 éves bement a műhelybe, és megnyomta a fűrész gombját. Férjem sem hibáztattam, mert 3 percre jött be, sőt nem is a konyhába, hanem a konyha előtt ült, a gyerek meg észrevétlen szökött ki. Mondjuk az alap, hogy ha a kisgyerek is kint van vele, akkor ezerrel figyel, nehogy baj legyen, de vannak véletlenek.
Azonnal válj el. Erre nincs bocsánat, se indok. Minden gyereket érnek balesetek. A férjed ahelyett hogy segített volna, téged üt meg? Ha elájulsz? Ki segít a gyereken?
A picit nem fogják elvenni tőled, a többi meg kit érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!