Használjátok a Colief-ot? Most beszéltem velük, ezt olvassátok el.
Like :)
nekünk ugyan nem használt a colief, de nem mindegy, hogy hetente 5500 forint, vagy 2200 forintot költünk el erre.
Csak én szoktam úgy gyógyszert vásárolni, hogy megnézem a hatóanyagot és a dózist, és ha a neten találok ugyanolyant más cégtől (többnyire generatív termékek), akkor célzottan azért megyek?
A Lactase Comfortot is így vettük, rákérdeztem, hogy milyen laktáz enzim hatóanyagú cucc létezik még - és ez volt a Colief helyett. Amúgy kevesebb is kell belőle.
Felnőtteknek egy liter tehéntejet asszem 20 csepp laktózmentessé tesz 24 óra állás után.
100 ml tápszerbe ment 2 csepp és teljesen jól működött. Ráadásul nagyobb a kiszerelése is.
Extra: nyomdahiba van doboz alján, nézzétek meg: "...cukorbetegek is fogyasztGATJÁK." :)
Mi a Colief-ot is úgy használtuk, hogy 100ml-be 2 csepp, mert 45-50 ml-nként 1 csepp kell a tejbe. A Lactase Comfortot tényleg lehet mindenhez, van rajta egy táblázat, hogy milyen típusú ételt mennyi csepp után lehet fogyasztani laktóz érzékenyeknek. 1 liter tej 5 csepp és 24 óra állás után fogyasztható.
Megnéztem a doboz alját, tényleg fogyasztgatják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!