Ha szállodába mentek babával, kisgyerekkel - hogyan, mikor használjátok ki a wellness részleget Ti szülők kettesben?
Figyelt kérdés
Milyen lehetőségeket ismertek hogy a pihenés tényleg pihenés is legyen? Én sokszor fáradtabban jövök haza mint mikor elmentünk.2014. júl. 21. 16:32
1/2 anonim válasza:
nem használjuk ki, a kisbabás nyaralás nem arról szól, hogy kettesben wellnesseljünk... :)
2 éjszakára megyünk ősszel és tavasszal, egyik nap én megyek le délutáni alvásidőben masszázsra, kis pancsolásra, másik nap a párom...
mondjuk gyerek nélkül még nem mentünk sehova (már 5 éves), de ha azt szeretnénk amit írsz, itthon hagynánk nagyival...
2/2 anonim válasza:
Semikor.
eddig kétszer voltunk wellnes hotelben, először egy gyerekkel, idén már kettővel. A kisebbik 8 hónapos volt, őt nem bíznám még vadidegen szállodai gyermek felügyelőre.
Szerintem a kisgyerekes nyaralás nem a szülők pihenéséről szól, hanem a kicsik világ felfedezéséről. Ha wellnesezni, pihenni akarsz, gyerek/ek nélkül menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!