Anyukák és apukák (ha olvassátok), megválaszolnátok pár kérdést?
Egy közvélemény kutatást folytatok, és minden válasz értékes lenne. Nem topic-ot szeretnék indítani, csak a válaszokra vagyok kíváncsi, és minden egyes választ előre is nagyon köszönök!
Az alábbiak érdekelnének:
- ha lenne gyerekrádió, ami gyerekdalokat, mondókákat, meséket, továbbá felnőtteknek szóló beszélgetéseket sugározna (pl.: gyermekneveléssel kapcsolatos témákban, pszichológus válaszol rovatban, gyed/gyes témában, stb.), hallgatnád?
- ha igen, a nap melyik szakában?
inkább reggel/napközben
inkább este/éjszaka
Ennyi lenne :) köszönöm!
Igen, hallgatnám.
Reggel és kora délután.
Én is hallgattatnám a babával, napközben, amíg játszik, vagy éppen főzök és nem tudnám szórakoztatni. Amúgy is imádja a zenét a kislányom, teljesen mindegy, hogy klasszikus, gyerekdal, vagy poprock. Még a mosógép hangjára is "táncol" a drága. :)
A pszichológusos témákat meg este lenne jó hallgatni, amikor a gyerek alszik, és az anyukákban tolonganak az aznapi kérdések (legalább is én így vagyok ezzel). Jó lenne, ha be lehetne telefonálni, vagy sms-t írni, témákat feldobni, hírdetni babakocsit, autósülést, játékokat, bébiszittert, óvodát, bölcsit, stb. Akár hiresség anyukák/apukák is adhatnának interjút, tanácsokat, babarecepteket, stb.
Szerintem tök jó ötlet!
Van ilyen: picurradio.com.
Reggel megy séta előtt fél 9-10 között és délután 4-5 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!