Tejfölös kenyér a 3,5 hónapos gyereknek! Miért kell ezt?!?
Hű, én meg kiraktam annó fészbúkra olyan képet, ahol a 4 hónaposom fagyizik. Na?
Az, hogy a képen úgy tesz, mintha a baba enné a kenyeret, még valójában nem eszi a baba a kenyeret. Meg se tudja ennyi idősen rágni. De még ha lenne is foga, ennyi idős gyerek még a nyelvmozgatásával kifele tolja a kaját, nem befele, szóval a torkáig csak akkor jutna el, ha az anyja megtömné, mint nagyanyám a libákat.
Sokan szeretnek feltűnősködni, a fb-on élik az életüket, a gyerekről naponta 100 semmitmondó, idétlen képet posztolgatnak...
Nem adnék, nem s adtam a gyerekeimnek tejfölös kenyeret 10 hónapos kor előtt, de még akkor sem tenném ki a fb-ra. Nekem ezek a dolgok nem humorosak.
Nagyon sok ilyen ember van.... facebook-ra posztolnak percenként: most felkeltem, most fogmosás, most fingott@m egyet, most elszívok egy cigit....
Ezt élvezik, hogy vannak olyanok, akik like-olgatják.
Valószínűleg fogalma sincs az ismerősödnek, hogy ennyi idős babának se kenyeret se tejfölt nem szabad adni.
Lapozd át vagy tiltsd le, ha ennyire felhúzod magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!