Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabam minden ejjel fel...

Kisbabam minden ejjel fel 4kor kel jatszani nektek is volt ilyen mit csinaljak?

Figyelt kérdés
BAbam 7 hos ,este olyan 9 körül alszik el.Minden ejjel fel 4 kor pontban felkel es jatszani akar.Semmi baja all a kisagyban es razza a racsot csak jatszani akar.Ha nem jatszok vele tehat bent hagyom egyedül vagy kirakom a szönyegre vagy netan ringatom hogy visszaaludjon akkor visit csak kezben akar lenni vagy velem együtt jatszani de nem aludni.Ha hagyom sirni apa n em tud elmenni reggel dolgozni meg nem segit ha kell orakig bömböl annyira eröszakos.Visszaalszik fel 6kor es fel 7kor kel.Volt valaki igy?Mit tegyek?Mar nem birom
2014. nov. 3. 07:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Mi bizony ringatva altattuk vissza a fiunkat abban az időszakban, amikor sorozatosan felébredt éjjel. Sőt, volt egy kedvenc Jackson-albumunk, a fiunk imádja/imádta, mi a férjemmel olyankor bekapcsoltuk /persze halkan szólt a zene/, és felváltva altattuk vissza. Igaz, hogy többször én, mert az én férjem is végiggürizi a napját, de amikor már nagyon kivoltam, besegített.

Szval én a helyedben igenis kivenném az ágyából, és megpróbálnám visszaaltatni /az én fiam is jó súlyban volt/ vagy megpróbálnám módszeresen hozzászoktatni ahhoz, hogy elég legyen Neki annyi, hogy melléfekszel, és simogatod. Az én fiam kb. 8 hós koráig igényelte a ringatást, akkor átszoktattam a melléfekvős módszerre. Könnyen átszokott. Ja, és nem szokott hozzá a.ringatáshoz, már 19 hós, köszöni szépen, pikk-pakk elalszik egy kis simogatás után.

Ne hallgass az okoskodókra, nem fog hozzászokni semmihez annyira, hogy ne tudnál majd változtatni rajta. Szerintem a nappali alvásaikor kezdd el gyakorolni vele a melléfekvős módszert, akkor apát sem zavarjátok, talán Te is türelmesebb vagy, mint éjjel. De légy kitartó, nem fog rögtön menni. Feküdj mellé, énekelj, simizd! Ha elfogy a türelme egy idő után, akkor vedd ölbe, ringasd egy kicsit, nyugtasd meg, majd újra feküdj mellé, és így tovább! Ne hagyd sírni!

Ja, egyébként én anno gyakran magamra kötöttem a kisfiam /még éjjel is/, mert valóban nem volt könnyű, úgy nem kellett tartanom, nem fáradtam el, és könnyen el tudtam altatni.

Te hordozod a babád?

2014. nov. 3. 14:08
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
próbálj adni valami homeós cuccot babádnak mert egyértelműen enyhe alvászavaros(én tudok két fajtát ajánlani,ha érdekelj írj privit)
2014. nov. 3. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:

Az biztosan rossz módszer, hogy kiveszed, és leteszed játszani. Ezt ne tedd. Ha ringatva alszik vissza, akkor ringasd el. Tedd ezt olyan gyorsan ébredése után, ahogy csak tudod, akkor talán nem lesz nagyon éber. Monoton altatót énekelj neki.

Vagy ha kézben nem bírod, akkor próbáld babakocsiban.

És próbálj meg nyugodt maradni, mert megérzi, ha feszült vagy, annál inkább sem nyugszik meg ő sem. Nem könnyű, de hidd el, nem tart örökké ez az időszak.

2014. nov. 3. 14:18
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
"biztos nem szültem volna ha tudom hogy ilyen lesz."-azért ez kemény mondat...
2014. nov. 3. 14:22
 25/30 anonim ***** válasza:
Tedd hordozóba, hátha abban jobban bírod ringatni.
2014. nov. 3. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:

Pedig nem kell kivenni, mert persze, hogy nem alszik vissza, meg játszik, stb.

Ülj mellette, ha ordít, akkor se vedd ki.

Villanyt NE gyújts - se semmilyen fényt.

Simogasd, énekelj neki halkan.

Ha semmi más nem megy, feküdj be mellé, hátha ő is visszaalszik.

A férjed meg kibírja, ha fel kell kelnie, mert nem MAGADNAK szültél, hanem KETTŐTÖKNEK, amiben bizony ez is benne van.

Az én apum sokszor kelt hozzám éjjel, ringatott, stb. és mellette 7-17-18-ig kemény fizikai munkát végzett. Nem halt bele, köszöni szépen. A férjed sem fog, ha néha ő kel a GYEREKÉHEZ és virraszt vele.

2014. nov. 3. 16:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Miert kemeny mondat hogy ha tudtam volna nem szülök?Azert mert öszinte vagyok es nem jatszom a szuper anyucit mint sokan masok es elmondom öszinten hogy nem birok ugy elni 7 honapja hogy 4 kor kelek minden nap es az ejszaka fennmarado reszeben 20 aszor kelek fel az apja meg nem segit amikor elötte megigerte hogy együtt csinaljuk??a gyerekemet megszültem ö mar itt van es semmi penzert nem adnam senkinek meg akkor se ha soha többet nem aludhatnek...De attol meg vallalom azt hogy nem szamitottam ra hogy ennyire problemas gyerekem lesz es ha elöre tudtam volna nem biztos hogy bevallalom...en öszinte vagyok es tudom sok anyukat ez irrital mert ök tökeletesnek allitjak be magukat akiket egyaltalan nem zavar hogy evekig nem alszanak..............
2014. nov. 3. 19:44
 28/30 A kérdező kommentje:
Kedves 22.es ! Sedatif PC-t es Coffea Tostat hasznalom meg most is nem segit,,,tudsz masikat?
2014. nov. 3. 19:46
 29/30 anonim ***** válasza:
A férjed igazi főnyeremény. Egyébként mennyit foglalkozik a babával (nem éjjel)?
2014. nov. 3. 23:07
 30/30 A kérdező kommentje:
napközben rengeteget foglalkozik vele csak ejjel nem kel fel.De rajta most nem tudok valtoztatni es elvalni nincs idöm de a kerdes most nem is ez volt hogy kinek kel fel a ferje es kinek nem ejjel altatni a babat.Hanem az hogy mit lehet tenni egy ilyen rossza lvo babaval.
2014. nov. 4. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!