Mit csináljak, ha a kisbabám napközben csak babakocsiban hajlandó elaludni?
nekem az segített hogy karolva ingatós elaltatásra átszoktattuk
volt kb 4 nap mire rájött, hogy dehát ez van olyan jó, mint a babakocsi
első két nap nagyon szenvedős volt, képes volt evések között nem is aludni a végén végkimerülésben aludt csak el
de jöttek segítők, mert szószerint ez órákon át való kézi tartást igényelt és 4.nap amikor a karomban volt már nem azt hitte, hogy eszünk, hanem jól elvolt, nézelődött, utána elbambult, elaludt kb fél órára redukálva.
Az ilyenek szerencsére csak átmeneti problémák, nekünk is voltak karban ringatva altatós-csak babakocsiban elalvós-anya kezét morzsolgatós elalvási rítusok.
Én a másodiknál ezt már úgy kezeltem, hogy ha az élet ad citromot, akkor csinálj belőle limonádét. Ha kellett melléjük feküdtem, ha kellett toltam a babakocsit, úgy voltam vele, hogy úgysem ismerek egy 10 évest sem, aki ringatva vagy babakocsiban alszik el. Vigyél oda könyvet, telefonozz feltett lábbal, bújjatok össze és aludj vele, ahogy mind a kettőtöknek kényelmes, a mosatlan edény nem szalad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!