Kisbabam minden ejjel fel 4kor kel jatszani nektek is volt ilyen mit csinaljak?
Figyelt kérdés
BAbam 7 hos ,este olyan 9 körül alszik el.Minden ejjel fel 4 kor pontban felkel es jatszani akar.Semmi baja all a kisagyban es razza a racsot csak jatszani akar.Ha nem jatszok vele tehat bent hagyom egyedül vagy kirakom a szönyegre vagy netan ringatom hogy visszaaludjon akkor visit csak kezben akar lenni vagy velem együtt jatszani de nem aludni.Ha hagyom sirni apa n em tud elmenni reggel dolgozni meg nem segit ha kell orakig bömböl annyira eröszakos.Visszaalszik fel 6kor es fel 7kor kel.Volt valaki igy?Mit tegyek?Mar nem birom2014. nov. 3. 07:20
11/30 anonim válasza:
Oo ez a kérdező már tett fel kérdést kb ugyanezeket írta. Annyi ötletet mondtunk neki azt csak hajtogatta h konkréten mondjuk mindenki leírta ő meg csak a kofogást kereste. Úgy látszik azóta se sikerült bevonni az apát.
12/30 A kérdező kommentje:
igen nem sikerült.es erröl en tehetek??mondtam ha nem kel fel elvalok.azt mondta jo.kedves utolso szepen kerlek(udvariasan)többet ne irj ide.nem vagyok rad kivancsi.köszi.
2014. nov. 3. 09:23
13/30 anonim válasza:
De ott írtunk neked egy csomó ötletet az egész napirended rossz volt. Változtattál rajta? Vmit kiróbáltál?
Az ilyen férjtől meg inkább én válnék.
14/30 anonim válasza:
Épp ideje akkor, hogy leszoktasd arról, hogy csak ringatva aludjon el. Nyúlj be a kiságyba és tedd a hátára a kezed, hogy érezze ott vagy. Közben meg monoton halk suttogás, akkor is ha üvölt, egy idő után rád fog figyelni. Egy próbát megér...
15/30 anonim válasza:
Én bedugom a fejem a kiságyba, az övé mellé teszem és mély levegőket veszek, egy idő után ő is hosszúakat lélegzik és megnyugszik, elalszik. Közben simogatom (ütemesen paskolom) a derekát. Elég nyaktörő és fárasztó, de működik.
16/30 A kérdező kommentje:
igen 9kor alszik el csak este de ugyanugy kel 4kor jatszani.pedig mas a napirend.
2014. nov. 3. 09:50
17/30 A kérdező kommentje:
egyebkent szerintem itt a gyakorin nem sok anyuka van aki ejjel 4kor apukaval ringattatja a babajat amikor apuka 6kor kel egesz nap fizikai munkat vegez es este kesön jön haza.de egyebkent mondtam mar neki hogy nem birom tovabb ejjel a fentletet de azt mondta ö meg akkor nem tud egesz nap dolgozni ha ejjel se alhat.ennyi.
2014. nov. 3. 09:53
18/30 anonim válasza:
Hát akkor én egy ritka rossz anyuka lehetek mert én igenis átadtam amikor nem bírtam tovább. Ha kellett felkeltettem. Hétvégén meg mindig ő kelt én meg feküdhettem, aludhattam tovább. Nem magamnak hanem magunknak szültem. Mondjuk nálam mivel a hétvégi kelést átvette így hétköznap nem volt gond.
Amúgy az én kislányom 3-4 felé felébred ha nem eszik eleget esti elalvás előtt ilyenkor odaveszem magamhoz adok neki enni és 10 perc és alszik, reggelik meg ott van mellettem.
19/30 A kérdező kommentje:
Na!itt a különbseg!!az en babam hiaba adok neki enni nem alszik latszik hogy mar nem almos!ha magam melle veszem az agyba akkor meg egyenesen üvölt mert nem akar aludni!egyebkent a mi agyunkban soha nem akart velünk aludni addig bömbölt amig ki nem vettük.ez van.minden gyerek mas.az enyem sajnos ilyen.biztos nem szültem volna ha tudom hogy ilyen lesz.
2014. nov. 3. 10:46
20/30 A kérdező kommentje:
valaki meg tippet?ja a kisagyba levegöt venni nem megy mert mar le van allitva a kisagy olyan melyen nem tudok lemenni
2014. nov. 3. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!