Mit csináljak ha nem tud vagy csak nehezen, kakilni a kisbabám?
Tornáztasd a lábát, mi minden nap meghőmérőztük, hogy be ne álljon a kaki, mert utána még rosszabb. Lehet kapni cseresznyemagpárnát, mikróban felmelegítettem és a pocakjára tettem így simogattam jobbról balra.
Ennyi ötletem van, nekem nem volt anyatejem, nem tudom van-e összefüggés azzal, hogy Te mit eszel.
Nálunk az volt, hogy amikor kakilt, akkor visszajött az étel. Anyatej, tápszer és pépesített kaja esetében is. A feje vörös volt és nagyon erőlködött, holott a kakija "kenhető" volt. A védőnő és a gyerekorvos sem tudott mit mondani rá. Nagyon kellett figyelni, mindig "felültettem", nehogy baja essen. 2-3 naponta kakilt, ez azóta is így van.
Megoldást nem találtunk, viszont kinőtte a dolgot. 2 éves múlt, még mindig látszik az arcán az erőlködés, de nem fáj neki és étel sem jön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!