Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabam nehezen pisil, ezzel...

Kisbabam nehezen pisil, ezzel hova forduljak?

Figyelt kérdés
Legalabbis sokszor erolkodik,mire kijon neki,maskor meg pelenkazas kozben egyszer csak erkezik egy vizsugar az arcomba. Megprobaltam neki finoman hatra huzni a bort a kukacan,de csak hogy megnezzem,nincs-e barmi gond. Hat meg nem igazan lehet neki hatra huzni,en meg csak addig mertem,amig eppenhogy ala lattam,de szerintem ra van nove a bor a makkjara. Ez normalis meg ennyi idosen? Nem huzogattam neki soha egyebkent,de mar bosszantott,hogy egy pisivel is ennyit kell bibelodnie szegenynek.
2012. nov. 7. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2012. nov. 7. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem írtad mekkora a kisfiad. De ha pelenkás, gondolom fiatalabb az én fiamnál.

Az én fiam 4 éves múlt a nyáron, most a napokban voltunk egy gyermeksebésznél, mert neki még csak félig vált fel a fitymája. Nem kell még neki sem semmit csinálni, fél év múlva újra megnézi. Ő azon a véleményen van, hogy 5 éves kor alatt nem piszkáljuk, nem húzogatjuk. Hát remélem megoldódik addigra.

De a helyedben a nehéz pisilés miatt mindenképpen elvinném gyermek urológushoz.

2012. nov. 7. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Picike meg,5 hetes. De latom amikor leveszem a pelust,hogy pisilnie kell,mert merev a kukaca,ott tartom vagy 5 percig,hogy csurgasson mar,kozben erolkodik,a futyije megemelkedik,aztan semmi...
2012. nov. 7. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

5 éves kor alatt nem piszkáljuk, nem húzogatjuk??? ... és akkor hogyan tudod kimosni alóla a váladékot ami óhatatlanul képződik, és előbb-utóbb gyulladást okoz szegény kissrác fütyijén?

négy fiam van ... az utolsó kettőnél pár hetes korában párom elég agresszívan húzkodta hátra nekik - én mint férfi tudtam hogy' tud fájni, nem voltam képes rá, el is menekültem -, és szépen "felszakadt" és ma már korrektül működik ... miután a legkisebb is már három és fél éves nem nagyon emlékszem, de mintha bizony vérzett volna mikor először rendesen hátra tudta húzni, és nem volt őszinte a csöppség mosolya sem ... szóval ha ötéves koráig vár az orvos - és előtte nem nézte meg esetleg - akkor elég sokat kockáztattok

és a kérdésre: nem biztos, hogy pisilnie kell mikor pár percre "feláll" az apróságnak (hülye poén, hogy a férjedé sem azért :) ) ... szóval jól működik a cerka, ne akarj helyette pisilni, de húzkodd neki hátra pelenkázáskor, fürdetéskor, és előbb-utóbb felszakad, még ha sírni is fog miatta, de jobbat teszel vele, mintha vársz

2012. nov. 7. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem lányaim vannak, és nem rég voltunk sebészeten velük a "parallel problémával", és bizony láttam egészen apró újszülötteket is a dokinkra várakozni.

Én amondó vagyok, hogy mutasd meg a gyerekorvosnak, és ha kell, ő tovább küld szakorvoshoz, vagy legalábbis megmondja, mi a teendő.

2012. nov. 7. 11:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy ez nem feltetlen pisilest jelent.(ket ocsem van)

De mar ennyire ismerem a gyermekem,tanulnom kellett a teste jelzeseibol,mert elotte egy tucatszor uszott pisiben a pelenkazo. Nem par percre megemelkedik a futyi,hanem amikor erolkodik,akkor. Aztan ahogy abbahagyja az erolkodest lelankad neki. Aztan megint nyom es ujra felemelkedik. Es aztan egyszer csak,sokadik probalkozasra csurrant es sohajt egy nagyot,latszik es erzodik,hogy megkonnyebbul.

2012. nov. 7. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor viszont tényleg vidd orvoshoz, nehogy valamilyen hugyúti problémája legyen
2012. nov. 7. 11:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2012. nov. 7. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!