Nemsokára megszületik az első kisbabám, mire figyeljek ha hazamegyünk? Jó tanácsok?
Ne parázd túl a dolgokat:)))
komolyan mondom,én is ebbe a hibába estem nagyon sokszor!
Eleget evett?miért sír?éhes?fázik?melege van?nem szorítja a ruha?miért csak ennyit aludt?miért alszik még,már ennie kéne...stb stb...
És erre a hormonok is rátesznek:)
igyekezz lazán kezelni a dolgokat,amennyire ezt lehet, az első 6 hét úgyis rázós tud lenni, főleg, hogy még neked sincs tapasztalatod.
Ha úgy látod jónak mérd mennyit eszik(nekem ez segített),ha frusztrál akkor viszont tedd el a mérleget.
Ne ragaszkodj túlságosan az előre lefektetett elvekhez.Gondolok arra, hogy sokan totál cumi ellenesek, pedig nem olyan rossz dolog az:)
Tudj rugalmas lenni, és mikor a pici alszik pihenj te is!!!!
Minden rendben lesz:))sok sikert:))
gratulálok a babához!
ne aggódj ennyire.azért van a védnő,hogy majd segítsen mindenbe.és szülés után is,ha van bármilyen kérdésed a nővér biztos válaszol. + a gyerekorvos,akit felhívhatsz gond esetén!
És hidd el,majd minden jön magától-nem fogsz elrontani semmit :))
de konkrétan milyen bajra gondolsz?
Tisztázd magaddal, hogy mennyire fontos neked a szoptatás.
Vannak akiknek ez nagyon fontos és hagyják a babát sírni és egésznap ciciztetnek. Mások meg nem annyira fontos és tápszert is adnak, habár általában ott tápszeres is marad a baba. ÈS vannak akiknek fontos de nem folyik rendesen a tej, több mellgyulladás stb... és a végén már hányingerük lesz a szoptatástól is. na ez voltam én. 5 mellgyulladás után, a mérleg nyugtatott meg hogy hiába tudok lefejni 120 milit a baba csak 60-t szopott ki és még is ordít, akkor talán tényleg kell neki tápszer.
a többi nem érdekes, szerintem a szoptatás a legnehezebb dolog. én bele törödtem aztán hogy tápszer és késsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!