Első cicimentes éjszakához tanácsok? Leszoktatásunk első éjjele.21 hónapos és a mai nap kezdem a leszoktatást!
Nem kell nekem esni,megvan rá az okom,kioktatást köszönöm nem kérek!!
Szóval: kedves válaszolóktól kérnék "hasznos" tanácsot,hogy mire figyeljek,mit tegyek?!
Köszönöm a válaszokat!
már miért esne neked bárki? :O igazán nincs miért, már itt az ideje, hogy ne szopizzon :)
hasznos tanácsot nem igen tudok adni mert kisfiam elválasztotta magát de szerintem tegyél a kiságya mellé megnyugtató dolgokat, pl. kedvenc plüss, cumi, kispárnád az illatoddal, cumisüveg tea, tápi/tej, amikkel el tudod terelni a figyelmét és persze úgy, hogy ne verd ki az álmot a szeméből.
mondd neki, hogy már nincs cici mert nagy és okos fiú/lány, és olyan nagyon ügyes, hogy már nem kell neki :)
sok sikert
Szia!
Köszönöm szépen!
Igazából cicifüggő így ezt nem értené meg és követelné,ezért azt a "megoldást" választottam,h citrommal kentem be a cicit:S
Hála az égnek eddig ok!:)
Nagyon köszönöm a kedves sorokat!És a bíztatást!
Utolsótól kérdezném: Volt még tejed mikor elválasztottad?Ha igen,mit tettél vele?Magától elapadt?Vagy lefejve esetleg pohárba nekiadtad?
És mivel pótóltad az így "kiesett tej mennyiséget"?
ha cicifüggő lehet még drasztikusabb megoldás kéne, nem csak az éjszakai cicitől vonod meg hanem teljesen elválasztod. úgy talán hamarabb elfelejtené.
ezt persze te tudod, nem akarok beleokoskodni :)
szia!
nekem is 20 hós volt amikor már elegem lett,mert cici függő volt.És tényleg az a megoldás ha teljesen elválasztod.amikor cicizni akart citrommal bekentem,de előttem elmeséltem neki,hogy megromlott a tejci és már nem jó.és amikor szopizni akart,szembesült vele,hogy tényleg nem jó.A szívem szakadt meg közbe,de tudtam,hogy most már ki kell tartani.éjjel volt a legnehezebb.Amikor felkelt és megint kérte a cicit.de akkor megint mondtam neki,hogy:tudod,hogy már nem jó a tejci.Ilyenkor mindig a közelembe volt a citrom,ha mégis kiszeretné próbálni..!
az első pár nap nem volt könnyű,de meglepően hamar leszokott.
Itt a lényeg,hogy akármennyire nehéz tarts ki!!
19.26-os!Tegnap este ugyan így csináltam,szinte szóról-szóra ezt tettem!
Akkor jól cselekedtem!:D
Nagyon köszönöm!
Egyébként teljes elvonás van,semmit nem kap.
A tegnap este könnyedén ment,a maitól félek picit.
A cicim viszont borzalmasan fáj,szerintem a kézi fejéstől,ma megpróbálom mellszívóval.
Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszokat!
szia!
örülök,hogy kitartottál-csakígy tovább!
ha már túl vagy a 3.napon is,akkor már túl vagy a nehezén!
Ja,és amióta én is elválasztottam nem kel fel,és végig alussza az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!