Erős pozitívat teszteltem ma pont egy héttel a "nemvárt" előtt vagyok. Ez így rendben van? Az első babánk elment és nagyon félek hogy most is bajunk lesz. Tippek tanácsok jól jönnének minden téren!
Nekem augusztusban ment el novemberben próbélkoztunk először akkor nem jött meg rendesen és most sikerült a második hónapban. Még most is pityergek. Femibion 800-at szedek mióta próbálkozunk.
Megvárom a jövőhét keddet mert akkor kell megjönnie aztán elmegyek dokihoz.
előzők vagyok.
minden rendben lesz!!!
Hát ahogy olvasom a kommented azon gondolkoztam,hogy mi van ha hátha már novemberben sikerült?????
Hisz írtad,hogy nem jött meg rendesen!
Egy héttel a nemvárt előtt még nem szokott erős pozitív lenni,ilyet még nem hallottam!!!!
Persze lehet vannak csodák!!
A mensi előtt 1-2 nappal szoktak halványkák lenni a volnalak!
Lehet múlkor késői ovud volt,még akkor alig-alig de megjött és akkor már lehet sikerült.
Nem tudom,ez az én megérzésem.
Vagy nagyon korai volt a mostani ovu.
Passz!
De vigyázz magadra,keresd fel a dokid,hátha ad gyógyit is,és tényleg pihenj sokat és ha teheted írasd ki magad!
Gratulálok!
:DD
Először is gratulálok! Nyugodj meg nem lesz semmi baj!
Az utolsónak: akkor én is egy csoda vagyok mert a nem várt előtt 5 nappal erős pozitív lett a tesztem:)
Szia. nekem is eg elment és most hogy újból terhes lettem a dokim a következőket javasolta.
1. ne szexeljünk a 12.hétig
2. ne fürödjek, csak zuhany
3. ne emeljek
4. írt fel gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!