7 hónapos kisbabám náthás. Mit csináljak, ha lejjebb van megtapadva a takony?
orrszi-porszi, ez a neve (tescoban kapható), és igen, minden fajta porszívóhoz jók, nem első voltam, de remélem nem baj, h írtam:)
Ilyen: [link] :)
Ugyanebben a cipőben járunk, de sajnos a porszívós orrszívó sem szed ki semmit, szerintem nagyon sűrű a váladék, vagy nem tudom!!!
Fújom előtte a tengervizes orrspray-vel, és egész nap is fújkálom, mégis egy hét alatt nem változott semmit, pedig nyákoldót is kapott. Legalább már a köhögése elmúlt a váladéktól, de szopi közben néha ő is megáll, hogy levegőt vegyen. De az orra tiszta, egész nap az orrán veszi a levegőt.
Nem tudom mi a megoldás...
Sziasztok!Nekem a 8 hónaposom és a 4 évesem beteg. Már totál zombi vagyok.:-)
Múlt héten lázas volt a pici, elvittem dokihoz, szerintem ott szedtünk össze valamit.
Most nagyon folyik az orra, köhög, és rekedt is egy picit, meg szerintem a foga is jön. Nekünk a dokinő szokott felírni antibiotikumos orrcseppet, amit a gyógyszertárban kevernek ki, az mindent kihoz, esetleg kérdezzetek rá.
Nektek milyenek az éjszakák?
Első vagyok! rózsaszínű-ciklámen dobozban van, orrszi-porszi néven, "műanyag orrtisztító" ez van ráírva, és egy nem túl szép baba fej! 0+ kortól jelzéssel! Szerintem minden porszívóhoz jó, mert mi most cseréltük le kézi tologatósra, és féltem, hogy nem lesz jó, de úgy voltam vele, hogy max. bukom a pénzt, de arra sem időm, sem lehetőségem nem volt a nyűgös gyerekkel, hogy oda-vissza szaladgáljak! Természetesen a Brendonban azt mondták, hogy biztos hogy jó lesz, de vigyem haza, és ha nem jó akkor blokk ellenében visszacserélik! Hát a benzin költségem is több lett volna,de a szép gesztus volt! :-)
Jó lett! Hallgass rám, vedd meg, nem nagy költség, és könnyítesz mindkettőtök helyzetén! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!