Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adsz 2 évesednek ha...

Mit adsz 2 évesednek ha megvan fázva hogy hamar elmúljon a takony?

Figyelt kérdés
Már lassan 2.hete folyik az orra egy picit, de most pár napja jobban meg köhécsel is a takonytól és a hangja is berekedt. Az orvosunk azt mondta c vitamin mást erre nem lehet. Ti mit adtok ilyenkor? Ja meg hársfa teát adok neki mézzel.
2011. dec. 19. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ébredés után köptető (én ACC 100-at adok, de lényegében más köptető ugyanolyan jó lehet)

Nekünk van egy sós-vizes inhalátorunk, azzal kezelem 5-10 percig, majd orrleszívás. Esti lefekvés előtt orrleszívás + orrcsepp.

És adok neki alvás előtt Fenistil cseppet is. Ez összehúzza a nyálkahártyát, így kevésbé köhög.

Ja, és Cebiont is kap.

Épp így van az én 2 évesem is. :o)

2011. dec. 19. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A hársfa tea nagyon jó, meg a méz is.

Én Sinupret cseppeket szoktam még neki adni, ill. Euphorbium orrcseppet, de ez utóbbi rettenetesen drága, sajnos :(

Ha köhögne, akkor a hagymatea nálunk mindig segít.

Legutóbb Prospan szirupot adtam még neki, pár nap alatt el múlt a köhögés.

A gyógyszereket én is próbálom kerülni, amíg csak lehet, inkább dupla adag C-vitamint adok.

Ja és egy off a végére: ezen az oldalon nagyon nem szeretik a takony szót, remélem azért nem fognak neked esni és leharapni a fejed :) Nem találom azt a kérdést, de vagy 40 oldalnyi válasz jött és a 3/4-e arról szólt, hogy a takony szó kb. felér egy cifra káromkodással... :)

2011. dec. 19. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Fenistil cseppet, Calcimuscot és Cebiont.
2011. dec. 19. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!