Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesednek milyen péksütemény...

1 évesednek milyen péksüteményeket és tejtermékeket adsz?

Figyelt kérdés
Tejtermékből, pl joghurt, túrókrém, melyik márkát?
2011. aug. 24. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Joghurtból Milbona (Lidl), Milfina (Aldi), Zott Jogobella és Zott szívecske. Ezekben van a lehető legkevesebb mű cucc (sajnos soha nem ette meg az itthon készített natúr joghurt + gyümi kombót, muszáj volt keresnem normális minőségű gyári gyümijoghurtot).

Félzsíros tehéntúrót éppen amilyet vettem, azt összekevertem banánnal, meggyel, vagy valamilyen házi lekvárral, vagy elkészítettem körözöttnek. De nem rajong érte. Természetesen vettem neki már Milli krémtúrót is, de azért sincs oda.

Péksütiből kakaós csiga, sajtos croissant vagy sajtos bagett, sajtos perec - ezeket szereti.

2011. aug. 24. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

natúr joghurtot keverek saját lekvárral. túrót kikeverek joghurttal, cukorral, gyümölccsel.

péksütiből csak kifli, zsömle és saját fahéjas csiga.

2011. aug. 24. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre a fiam csak a bébiételes joghurtokat eszi meg, mert nem szereti a hideget, márpedig a rendes joghurtot ugye hűtőből veszem ki. Amúgy Aldisat adnék neki, a nagyobbom is azt eszi.

Joghurton kívül iszik tejet, eszik mindenféle sajtot, túrót, ez utóbbiból gyümölccsel házilag csinálok neki finomságokat. Vajat is kap, de csak normál teavajat vagy az aldis tégelyeset, abban nem sok adalékanyag van - gyakorlatilag minden tejterméket az Aldiban veszek.

Péksüteményt csak kiflit, zsömlét, kenyeret pékségből, vagy amit én sütök.

2011. aug. 28. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kalács, kifli, kenyér, sajtos pogácsa, túrós táska. A Párom pékségben dolgozik :)))

Tejtermék: Milli krémtúróból vaníliás, citromos, banános, kekszes. Joghurtból Zott Jogobella, Rossmann saját márkás bébi-joghurtjai, Danone csokis puding, Danonino kis poharas gyümölcsjoghurtok, de ez utóbbi túl pici mert megeszik belőle 4-et is akár.

Sajtokat nem igazán szereti, néha reszelek a főzelékje tetejére. Túrót próbáltam gyümölccsel, lekvárral, nem eszi sehogyan.

14 hónapos.

2011. aug. 28. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2011. aug. 29. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!