Hogy lehet tul élni ha a férjetek lelép és otthagy egyedül egy pici babával?
hát szerintem sehogy.
az én férjem, amikor 3 hónapos volt a babám, egy másik nőt akart választani, és el akart válni.
én még most is iszom a levét, de ha tényleg elhagyott volna, akkor nem tudom, mi lenne...
te vagy ilyen helyzetben? sajnálom:(((((((((((((((((((((
Fel a fejjel!Ott a baba, aki annyi örömet okoz Neked.Őt nézd, és hagyd, hadd menjen a férjed amerre akar!
Néhány férfi annyira kegyetlen.
Majd találsz másikat, aki megbecsül!
Engem terhesen hagyott el.....
Nagyon nehéz volt.Szülői segítséggel, barátokkal idővel jobb lett, de pár év eltelt mire újra megbíztam valakiben.
Gondold végig,hogy te mennyire vagy hibás ebben?Ha pici a babád,akkor eddig jónak kellett lenni a házasságodnak.Ha pedig már akkor is baj volt,felelőtlenség volt tőled babát vállalni.Gyerekkel nem lehet megmenteni egy rossz kapcsolatot.
Próbálj beszélni a pároddal,és tisztázzátok a vitás dolgaitokat.Soha nem csak az egyik fél a hibás,csak ezt a nők nem akarják elismerni.Én is nő vagyok különben.
Ha ragaszkodsz a külön élethez,nagyon nehéz dolgod lesz.
Mikor ilyen kérdést olvasok mindig felbosszantom magam, hogy hogy lehetnek egyes emberek ennyire....
Nem is akarlak idegesíteni.
Az élet megy tovább vele vagy nélküle, de mindenképp megy. Ezért próbálj minél inkább a saját és gyermeked boldogságára koncentrálni. Gondolj arra, hogy neki nagy szüksége van rád, egy olyan anyára aki elég erős hogy őt tisztességgel nevelje. Aztán majd jön valaki, aki melletted áll és társad lesz. Addig meg légy erős.
Leírom az én történetem, hátha segít.
Még óvodás voltam mikor apám csúnyán elbánt anyámmal. Elváltak. Albérletben éltünk kettecskén anyuval, és akár hiszed akár nem az az időszak volt gyermekkorom legboldogabb időszaka. Nagyon szoros kötelék alakult ki köztem és anyám között, ami a mai napig létezik. Aztán ő hamar újra férjhez ment stb, de ez már egy másik történet.
Fel a fejjel, a gyermeked számít rád!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!