Mi a véleményetek a választott nevünkről?
Figyelt kérdés
Januárban születik az első babánk,a férjemmel a Kamilla nevet választottuk neki.Eléggé megoszlanak a vélemények a családom és baráti körömben,de úgy veszem észre,hogy inkább korosztály függő,hogy tetszik e nekik.A családom fiatal tagjai és a barátaim nagyon szép névnek tartják,de az idősebbek mind azt mondják,hogy nem jó választás.De természetesen elfogadják.Nektek mi a véleményetek erről a névről?2014. nov. 1. 17:33
14/22 anonim válasza:
Nekem önmagában tetszik - de vezetéknévtől is függ, mert a beszélő nevek gyakran tudnak viccesek is lenni.
15/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Én is elgondolkodtam rajta, de K betüs nevek, nem jók a keresztnévhez. De egyszerūen közöld mindenkivel, hogu EZ a neve a kislányotoknak és kész. Nem kérsz megjegyzést, véleményt, mert nem szavazat tárgya. Ezért nem szabad elõre elmondani. :)
17/22 piroska és a farkas válasza:
Szép név, de szerintem csak akkor jo, ha illik a vezetéknévhez. pl egy Kovács Kamilla nekem nem tetszik, mert vhogy a 2 név nem lágyítja egymást.Egyébként ha szappanmárka, és? ennyi erővel Flora se legyen senki, mert az meg margarin....
18/22 anonim válasza:
Nagyon szép név. Szerettem volna a lányomnak ezt a nevet, de férjemnek nem tetszett. Szóval nekem különösen is tetszik.:)
19/22 anonim válasza:
Számomra semleges név a Kamilla, én nem adnám a lányomnak, de nincsen vele semmk baj egyébként :)
20/22 anonim válasza:
Felénk most viszonylag gyakori a Kamilla- szép névnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!