Van aki pont úgy választott nevet a gyermekének, hogy viszonylag gyakori legyen?
Nekem gyerekkoromban minden vágyam volt, hogy legyen még egy olyan nevü osztálytársam mint én. Amikor a filmek végén a szinkronhangokat bemondták, mindig vártam, hogy az én nevem is elhangozzon. Amikor a tablókat kirakták a kirakatokba, mindig egy olyan nevűt kerestem mint én.
Nagyon ritka nevet kaptam ez rányomta a bélyeget az életemre.
Nem akarom, hogy a gyermekemnek mindenhol visszakérdezzenek a nevére meg a többi ritkasággal járó kellemetlenséget...
"Nem akarom, hogy a gyermekemnek mindenhol visszakérdezzenek a nevére meg a többi ritkasággal járó kellemetlenséget..."
Nos, ez esetben szerencséd van, mert már jó sok évre visszamenően nyomon tudod követni, hogy adott évben melyik 100 név volt a legnépszerűbb. Javasolnám hogy a gyerekeidet nevezd Annának és/vagy Bencének, na velük kapcsolatban jó pár évig (évtizedig) nem fognak visszakérdezni a nevükre :)
Egyébként engem is érdekelne, hogy mi az a ritka név, ami így "megkeserítette" az életedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!