Van itt olyan, aki megbánta milyen nevet választott/ak a babának? Mi a történeted?
Én már biztos más nevet adnék a lányomnak. Vhogy nem passzol hozzá a neve.. Nincs különösebb története, ráadásul az is erősíti ezt az érzést, hogy elköltöztünk és itt nagyon tucatnév a lányomé. (Léna)
Fiammal nincs ilyen érzésem.
Szerencsére mi nem, de 2 név között nagyon hezitáltunk. Végül a nekem kevésbé tetszőt kapta, de már másnap azt mondtam, ez a világon a legjobban ráillő név.
És olvasok itt egy csomó névvel kapcsolatos kérdést, mert valóban a terhesség alatt ez egy igen komoly probléma, hisz mással nem lehet még nagyon foglalkozni. Aztán megszületik a baba, belekerülnek a szülők a mókuskerékbe és a név már nem téma többé.
Szóval tényleg a név ráillővé válik a babára vagy pedig vannak kivételek?
Két név közül gondolkodtunk, végül ráhagytam a férjemre, már a terhesség végén nem izgatott ez a név-kérdés. Az egyik nekem tetszett, a másik a férjemnek.
Már 3 éves, de sokszor eszembe jut, hogy a másik név ezerszer jobban állna neki. A férjem is mondta amúgy, hogy igen, valóban jó lett volna az a név is, de neki ez is tetszik, ami most van.
Ez a név nekem annyira nem tetszik, de megszoktam.
Nem változtatnám meg amúgy most már. Ahhoz már túl nagy a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!