Mi volt a babáddal kapcsolatos legédesebb történeted?
14 hónapos a lányom, tegnap babázott, lefektette a babákat, betakarta, kérdeztem,hogy álmosak,mondta,hogy tejte=(tente). Erre mondtam neki,hogy altasd el őket szépen ahogy anya szokott téged. És a kis drágám megpuszilta a babákat,megsimogatta, és mondta közbe hogy csssss!!!!!
Annyira,de annyira édes volt.
Legédesebb, mikor odabújnak. Egyik fiam (17 hósak, ikrek, amúgy most is itt áll mellettem és most is csinálja ) odajön hozzám, felhúzza a pulcsim ha ülök a derekamnál, és odabújuk az arcával a bőrömhöz. Ha a pocakomon tudja feljúzni a pulcsim, akkor oda bújuk mindegy csak a bőrömet érezze.
Másik egy nagy komika, és rafkósabb kiskrapek.
Lányom most nyáron (nem volt még 3 éves) rohan egyszercsak befele,hogy és kiabál :"Anya, képzeld apa kisautóval játszik!!!!!!". De olyan holt komolyan. Kimenetem aztán hogy mit is játszik apa: kézi csiszológéppel csiszolt egy nagy asztalt, és oldalról tényleg úgy nézett ki a gép mint egy kisautó. Lánykám tisztára le volt döbbenve, mert hát velük szokott játszani a szobába, de hogy kint a műhelybe egyedül kisautózik? Nem fért a fejébe, nagyon meglepődött. :-)
A Kisfiam első tudatos mosolya 6 hetesen és 1 naposan, ahogy a tankönyvekben meg van írva :-)
Reggel én hanyatt feküdtem, Ő velem szemben a hasamon "ült", háta a felhúzott combomnak támasztva, nézett, nézett a kis okos, újszülöttes tekintetével komolyan, majd egyszer csak elmosolyodott olyan szégyellősen :-)
Istenem, annyira édes volt, sosem fogom elfelejteni azt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!