Valaszolnal par kerdesemre? (1-1,5 eves babaval kapcsolatos)
Szoval:
"Gaz"az,hogy 13 honapos kisfiam meg mindig cumisuvegbol issza a tejet/teat?
2 honapja onalloan jar,rendesen,a talpan,labujjhegyen sosem jart.Az a kerdesem,hogy a lakasban kell-e a kemenytalpu cipo?mert nem nagyon viseli el a laban.Orul,mikor feladom ra,mert az nala azt jelenti,hogy "megyunk ki"setalni,de a lakasban mar nem turi meg a laban.Ez baj?
Koszonom a valaszokat!
Nem gáz az én lassan 3 éves fiam is abból issza reggel a tejet most akarja oda adni a télapónak a cumisüveget.
Én bent mindig vastag csúszásgátlós zoknit adtam rá.
23 hónaposom még mindig cumisüvegből issza a reggeli és az esti tápszert, minden mást pohárból.
Otthonra nem muszáj kemény talpú lábbeli.
ez jo próbáltam több mondatot irni erre az irja fentakad a trágáság szürön holott semmi rosszat nem irtam.
Nem baj hogy cumisüvegböl iszik, bentre vastag zoknit szoktam a lábára huzni semmi mást
Szia! Szerintem egyáltalán nem probléma, hogy a kisfiad még mindig cumizik! Vannak olyan gyerekek, akik az elő tejfoguk elvesztéséig cumiból isznak. Persze ez nem normális már! Másfél, 2 éves korukra "illik" megtanulni pohárból IS! inni. Az én lányom mindamellett, hogy egyedül iszik pohárból, nagyon szereti a cumisüvegét is. Legyél türelmes, ne akarj siettetni semmit!
A cipőt illetően megoszlik a vélemény. Amennyiben hideg a padló Nálatok, akkor javaslom a lábbelit, de amúgy szerintem mezítláb a legegészségesebb.
Sok sikert!
Szerintem sem gáz:) De ha azért próbálgatjátok itatni, az nem rossz.
Hallottam múltkor egy anyukától, hogy nekik kifejezetten ajánlotta még a lakásba is a járni tanuló gyerek lábára is a cipőt. Nekünk sosem mondott ilyet a védőnő, én nem is adtam rá! Gumitalpú zokni volt/van rajta, mióta jár. Ha csak sima zokni, akkor folyton elesek szegénykém, a járólap iszonyatosan csúszik.
Egyátalán nem "gáz" hogy cumisüvegezik. Szerintem. A 15 hónaposon is abból issza a teát is. Sem a csőrös pohárból sem tanulóüvegből nem hajlandó inni. Néha-néha 1-2 kortyot rendes pohárból esetleg.
A cipőre pedig csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek más a meggyőződése, én puhatalpú cipőt adok rá (liliputit vettem, de sok más néven árulják). Természetesen zoknira, vagy harisnyára. (járólap van, nem szeretném, hogy felfázzon) ha annyira nem tűri a cipőt a lábán, próbálkozhatsz még egy vastagabb zoknit húzni a másikra, vannak azok a tapadós talpúak,abban nem csúszkál.
Koszonom a valaszokat!
Az itatassal kapcsolatban csak annyit,hogy gyakorol poharbol inni,de tejjel alszik el,es azt csak cumisuvegbol issza meg.
Miota hidegebb van harisnya van rajta nappal,es arra meg adok zoknit,sosem hideg a labacskaja,mikor teszem tisztaba,nem is izzadt,szerintem igy pont jo,csak anya,meg anyos folyton elohozzak a "cipos"temat,hogy az bizony a lakasban is kell,mert maskepp eselyes,hogy ludtalpas lesz a fiam.A ludtalprol nem olvastam eddig semmit,nem tudom,hogy orokolheto-e?de sem az en,sem a ferjem csaladjaban nincs ludtalpas :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!