Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaszolnal par kerdesemre?...

Valaszolnal par kerdesemre? (1-1,5 eves babaval kapcsolatos)

Figyelt kérdés

Szoval:

"Gaz"az,hogy 13 honapos kisfiam meg mindig cumisuvegbol issza a tejet/teat?

2 honapja onalloan jar,rendesen,a talpan,labujjhegyen sosem jart.Az a kerdesem,hogy a lakasban kell-e a kemenytalpu cipo?mert nem nagyon viseli el a laban.Orul,mikor feladom ra,mert az nala azt jelenti,hogy "megyunk ki"setalni,de a lakasban mar nem turi meg a laban.Ez baj?

Koszonom a valaszokat!

2011. dec. 2. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én a 1,5 éves fiamnak vettem a deichmannban, egy puha talpú mamuszt 1700 ft.ért, imádja, ő abba van itthon, mondjuk nekünk hideg a padló nagyon zokniba én is fázok. cumisüveg, nekem a fimank a mai napig a tea bent van az ágyába, ő iatatócsörös nukos üvegből iszik. cumisüveget nem szereti. pohárból iszik evés után, de napközben ha szomjas az üvegét keresi, mert abba mindíg van neki lnagyons tea. vizet pohárból issza. Szerintem nem gáz.
2011. dec. 2. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen a mamuszunk, én azért szeretem, mert puha a talpa, viszont a bokájánál tart igy nem bicsaklik ki oldalra neki, és nem a gumin megy.

[link]

ilyen volt előtte, és annyira nyenge a bokánál, a tartás, hogy ahogy lépett, felelmlkedett a lába, és utána a külső műanyag részre lépett rá. . remélem érthetően irtam.

2011. dec. 2. 13:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazabol a cipos tema nem a hideg miatt erdekel,mert nincs nalunk hideg,hanem arra vagyok kivancsi,hogy art-e ha nem hord kemenytalpu cipot bennt,lehet-e ludtalpas?
2011. dec. 2. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha elég meleg van akkor szerintem nem árt ha nincs rajta cipő. Esetlegkésőbb, ha már "okosodik" lehet vele végezni kimondottan lúdtalpkerülő gyakorlatokat. Pl vegyen fel a lábujjaival egy zsebkendőt és integessen vele, vagy ceruzát, apró tárgyakat. Élvezik nagyon.
2011. dec. 2. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

A cumisüvegről nem tudok nyilatkozni, mert a fiam sose a lányom csak 2hetes koráig cumisüvegezett.

Bentre cipő: mind a kettőnek vettem benti puha "mamuszt" na azokat az eséseket és puklikat senkinek. Harisnya+zokni. A nagynak van papucsa, amit már tud használni(szobába nem jövünk be papuccsal le fel tudja venni)

2011. dec. 2. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!