Valaszolnal par kerdesemre? (1-1,5 eves babaval kapcsolatos)
Szoval:
"Gaz"az,hogy 13 honapos kisfiam meg mindig cumisuvegbol issza a tejet/teat?
2 honapja onalloan jar,rendesen,a talpan,labujjhegyen sosem jart.Az a kerdesem,hogy a lakasban kell-e a kemenytalpu cipo?mert nem nagyon viseli el a laban.Orul,mikor feladom ra,mert az nala azt jelenti,hogy "megyunk ki"setalni,de a lakasban mar nem turi meg a laban.Ez baj?
Koszonom a valaszokat!
ilyen a mamuszunk, én azért szeretem, mert puha a talpa, viszont a bokájánál tart igy nem bicsaklik ki oldalra neki, és nem a gumin megy.
ilyen volt előtte, és annyira nyenge a bokánál, a tartás, hogy ahogy lépett, felelmlkedett a lába, és utána a külső műanyag részre lépett rá. . remélem érthetően irtam.
A cumisüvegről nem tudok nyilatkozni, mert a fiam sose a lányom csak 2hetes koráig cumisüvegezett.
Bentre cipő: mind a kettőnek vettem benti puha "mamuszt" na azokat az eséseket és puklikat senkinek. Harisnya+zokni. A nagynak van papucsa, amit már tud használni(szobába nem jövünk be papuccsal le fel tudja venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!