Kínai fogantatás naptár kinek jött be, és kinek nem? (baba nemét mutatja meg elvileg)
Figyelt kérdés
Aki még nem csinálta meg, az most itt megnézheti visszamenőleg:
Nekem az első babónál bejött! A másodikat még nem tudom, de érdekelne hogy vajon mennyi esély van arra, hogy ez működik.
2010. jan. 26. 14:20
21/29 anonim válasza:
Nem jött be egyik babánál sem. Mindkét esetben lányt jósolt és fiúk lettek!
22/29 anonim válasza:
nekünk is bejött,
de én is éreztem , hogy fiacskám lesz
de az apja állítja, hogy ő beszélte meg a picivel, hogy fiú legyen, minden este elmondogatta, hogy fiacskája lesz
23/29 anonim válasza:
Nálunk az egyiknél igen, a másiknál nem.
24/29 anonim válasza:
Nalunk nem jott be. Fiut josolt es kislanyom lett.
25/29 anonim válasza:
nekem nem, viszont a cérnán lógó gyűrű mozgása alapján bejött vagyis kislány lett.
26/29 anonim válasza:
Mindháromszor fiút jósolt és be is jött:)
27/29 anonim válasza:
A kort hogy számoljátok? Pl ha valaki 88 januárban született és októberben lett lett terhes, akkor 21, vagy 22 évesnek számít? Mert ha csak az évet nézem, akkor 21, de ha a hónapot is, akkor már 22.
28/29 anonim válasza:
Nálunk is bejött, kisfiú lett. A másodikat már ez alapján tervezzük kislánynak. :-) Meglátjuk.
29/29 A kérdező kommentje:
Számolásánál az életkornak az számít leegyszerűsítve amit utoljára ünnepelt szülinapként. Ha fogantatás napján 22, de egy hét múlva 23. szülinap jön, akkor is 22-t kell nézni. Nekem legalábbis így logikus.
2010. jan. 27. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!