Elvileg a baba nemét sok minden befolyásolja a fogantatás pillanatában. Ti hogy voltatok ezzel?
Itt egy cikk arról, hogy mivel lehet befolyásolni a baba nemét. [link]
Kíváncsi vagyok, hogy ez bejött másoknál, vagy csak ez is majdhogynem hiedelem. Mennyire legyek biztos abban hogy fiam lesz? : rengeteg vitamint szedtem, ovuláció "pillanatában" fogant, (irányított tüszőrepesztés), Sokat ettem, és változatosan.
Háát.. mi terveztük a babát, de nem ennyire :o) Örültünk, hogy végre összejött.
Híztam pár kilót abban az időben, mindent ettem, nem fogyóztam, (csak próbálkoztam) kisfiam lett.
Erről egyébként már én is olvastam. Követkzőre hugicát szeretnénk (mindig is bátyó-hugi párost akartam), meg amúgy is kéne fogyóznom majd később, úh. valszeg kipróbálom :o)
De ha öcsike lesz, akkor sem hagyjuk ott a kórházban :o))
Ja, és terhességi cukrom volt, nem tudom, hogy ez a cukor dolgo mennyire befolyásol.... Mindenesetre nem lehet szerintem erre alapozni, de ki lehet próbálni... :o)
Nekünk mindegy volt milyen nemű lesz. Mi a peteérés napján és utána voltunk együtt, kislányunk született (már 4 hónapos) és a cikk szerint kisfiúnak "kellene lenne"... És mi nem voltunk előtte együtt csak akkor a tüszőrepedés napján és utána. Igaz, mi nem terveztük a nemét, így jött ki és kész.
Szóval mi cáfoljuk! :)
Nem olvastam el amit belinkeltél,mert sietek,de van ezzel kapcsolatban írnivalóm.
Én afféle "hiszem ha látom" típus vagyoik,nem hiszek ezekban e adolgokban.
Van ennek babona felőli és tudományos megközelítése is.
A babonákat csak cáfolni tudom,legalábbi sazokat amiket hallottam.
A tudományosok közül,pedig ahoz szólnéjk hozzá,hogy: azt mmondják,a lányt hordozó spermák tovább életképesek.
Mi direkt elutaztunka peteérésem környékén a párommal,hogy összehozzuk a babánkat végre,mert az itthoni stresszes hajtás közepedte nem akart összejönni.
Aztán sikerült.
Csakhogy utólag kiderült (a terhességi kor meghatározásánál),hogy nekem majdnem a ciklusom legvégén van peteérésem,amit én nem tudtam,én azt olvastam előtte hogy a 14. nap körül,ez alapján utaztunk is el.
A lényeg a lényeg,hogy aztán kislányunk lett,tehát elvileg igaz lehet,hogy a kislányt hordozó spermák tovább életképesek,mert akkro ezek szerint megvárták odabent a peteérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!