Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hónapos kisfiu 7200...

5 és fél hónapos kisfiu 7200 gr. Valóban sovány?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint sovány kèthetente mèrèsre kell vinnem és tápszert irt neki. Amugy szopik + bèbikaját eszik.
2014. okt. 29. 19:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
3300 gr-mal született.
2014. okt. 29. 21:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Tankönyvi elvárás, hogy fél éves korra duplázzon, tehát az 6600 gramm, ergo az orvosod nem normális... Tápit nagyon erős indokkal adnék neki és mondom, orvosváltás!!!
2014. okt. 29. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem az lesz a vége, hogy azt mondta valaki, hogy nagy a súlya. Egyébként akkor is azt mondanám, hogy nem kell vele foglalkozni, de így meg végképp nem értem. A mi gyerekünk 3100 gr-al született és alig volt több 6 kilónál ilyen idősen. Senki nem mondta, hogy baj lenne. Már 2 és fél éves, normális testsúlyú és makk egészséges.

Egyébként a tápszertől sem biztos, hogy többet hízna. A környezetemben az anyatejes babák sokkal nagyobbak, mint a tápszeresek.

2014. okt. 29. 22:00
 14/18 A kérdező kommentje:
tejpèpet irt fel neki. Am èn is magas ès vékony vagyok az apuka elèg nagy darab, de ezek szerint akkor rám hasonlit :)
2014. okt. 29. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:

A nagyobbik fiam 3,3-al szuletett, o 6,8 volt felevesen. Nekunk kesobb sinlacot irt fel a doki, de nem a sulya miatt, hanem mert egy honapig semmit sem hizott (igaz egy honap alatt 6 figa jott ki). 1 evesen 8,5 kilo volt, de sose aggodott miatta egy percet sem a doki. Most 3 eves, mar teljesen atlagos sulya van.

A kisebbik fiam 4 kiloval szuletett es 7,2 volt felevesen. Miatta sem aggodott a doki. O is hosszu, vekony alkat.

2014. okt. 30. 07:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, es mindkettovel kethavonta kellett csak menni fel es egy eves koruk kozott, nem kellett a sulyukat gyakrabban meregetni.
2014. okt. 30. 07:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Úr Isten... a kisfiam akkor elég jó husis, 2 és fél hónaposan 6160 gramm. 3500-tel született és tiszta hurka mindene. Most nézem, hogy másnak a babája hónapok múlva lett ekkora. De nekem nem mondta senki, hogy baj lenne.
2014. okt. 30. 07:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Jézusom, dehogy sovány :-O Józsefvárosin vette ez az orvos a diplomáját? Nem kell minden babának michelin babának kinéznie..
2014. okt. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!