5 és fél hónapos kisfiu 7200 gr. Valóban sovány?
Amikor elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem az lesz a vége, hogy azt mondta valaki, hogy nagy a súlya. Egyébként akkor is azt mondanám, hogy nem kell vele foglalkozni, de így meg végképp nem értem. A mi gyerekünk 3100 gr-al született és alig volt több 6 kilónál ilyen idősen. Senki nem mondta, hogy baj lenne. Már 2 és fél éves, normális testsúlyú és makk egészséges.
Egyébként a tápszertől sem biztos, hogy többet hízna. A környezetemben az anyatejes babák sokkal nagyobbak, mint a tápszeresek.
A nagyobbik fiam 3,3-al szuletett, o 6,8 volt felevesen. Nekunk kesobb sinlacot irt fel a doki, de nem a sulya miatt, hanem mert egy honapig semmit sem hizott (igaz egy honap alatt 6 figa jott ki). 1 evesen 8,5 kilo volt, de sose aggodott miatta egy percet sem a doki. Most 3 eves, mar teljesen atlagos sulya van.
A kisebbik fiam 4 kiloval szuletett es 7,2 volt felevesen. Miatta sem aggodott a doki. O is hosszu, vekony alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!