5 és fél hónapos kisfiu 7200 gr. Valóban sovány?
Figyelt kérdés
Az orvos szerint sovány kèthetente mèrèsre kell vinnem és tápszert irt neki. Amugy szopik + bèbikaját eszik.2014. okt. 29. 19:20
1/18 anonim válasza:
Enyém 5hósan volt 7700 és 6hósan 8400.Ő nagyon húsi volt szóval szerintem nem vékony a fiad.Lányom 3400el született.Hosszú is volt eddig minden mérésen de így is bőven duci volt.Szerintem ideális a gyermeked.
2/18 anonim válasza:
Teljesen átlagos a súlya. A lányunk kb. 9 hónaposan volt ekkora, de azért sem szólt semmit az orvosunk.
3/18 anonim válasza:
ABszolult nem kevés. Fiam 6kg körül volt teljesen jó volt.
4/18 anonim válasza:
A lányom 6 hónapos és 7800 gramm. Mondjuk úgy, hogy nem a soványság mintaképe. Ha azt nézem, hogy a te babád két héttel kisebb, nem hiszem, hogy sovány lenne. Szerintem ne ess kétségbe. Néha az orvosom engem is kiakaszt, mert olyan hülyeségeket tud megállapítani, hogy csak na.
5/18 anonim válasza:
A fiam még 6 kg sem volt ennyi idősen, ő 3090 grammal született és tápszeres volt, elég sokat evett is. Rám ütött, én sem vagyok 50 kg-nál több. Ti milyen testalkatúak vagytok? Mennyivel született a fiad?
6/18 anonim válasza:
Ennyi idősen nem tudom pontosan, de 6 hónaposan volt 6600gramm kb. Nem emlékszem pontosan.
Szopizott és még nem tápláltam hozzá. 7 hónaposan kezdtük.
2200gr volt születésekor.
7/18 anonim válasza:
Nem mindegy mekkora sullyal szuletett. Nekem 5 honaposan 6,5 kg volt de nekem 2700 g-osan szuletett. Hugomnak most 2,5 honapos a kisfia es 6600 g, de o 4250 g-mal szuletett. Szoval atlagosnak mondanam ezt a sulyt a babadra, de valoban az a nem mindegy h epmennyivel szuletett. Mennyit sikerult magara adnia a honapok alatt.
8/18 anonim válasza:
Indokolatlannak tartom a doktor lépését. Alaposan megmagyaráztatnám vele a tápszert. Nem adnám neki, ha jól fejlődik, nem éhes, kiegyensúlyozott. Sőt elgondolkodnék az orvos váltáson is. Ez durva azért. A fiam hat hósan volt 8 kiló, de Ő extra husis, vasgyúró volt. Szerintem a babád teljesen jó súlyú. Érthetetlen, hogy soványnak nevezi és tápszerezné... Remélem nem adtál még neki.
9/18 anonim válasza:
Egyátalán nem sovány.
Én kisfiam 7100gramm volt fél évesen, úgy, hogy 3800-zal született. A doki azt mondta, hogy jól néz ki, nem sovány és kész. Az tény, hogy soha egy hurka nem volt rajta, de ez nem hinném, hogy probléma lenne.
10/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem sovány szerintem sem, lányom 6 hósan 6 kiló volt, azt mondták teljesen jó, pont duplázta a súlyát, 3 kilósan született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!