A szüleim meddig nem lesznek a babára kíváncsiak a döntésem miatt? Ilyenkor mit kéne tennem?
19 évesen terhes lettem a családom egyik barátjától, apa az ügyvédje is volt Neki is és a vállalkozásainak, cégének is.
Képtelen voltam elvetetni, pár óra alatt a szívemhez nőtt és végül is megtartottuk a babát és most van egy tündéri 4 hónapos kislányunk, akit imádunk.
A vőlegényem szüleivel nagyon jó a kapcsolatom, sokat vannak az unokájukkal.
Viszont az én szüleim nem tudják elfogadni az új helyzetet és emiatt nem vagyok lelki beteg, de kicsit olyan, mintha azt éreztetnék, hogy nem vagyok elég jó nekik, amiért nem úgy cselekedtem, ahogy ők elvárták volna.
Volt ilyen helyzetben valaki?
Lehet, hogy soha, lehet hogy par honapon belul.
Mondjuk a hatteret nem artana tudni: titokban voltal vele, sokkal idosebb, esetleg nos (volt)
Azért belegondolva a szülei helyzetébe...Ez a lány 19 éves,a szülei barátja meg minimum 40 akkor,de inkább több nem?
Nyilván muszáj lesz elfogadniuk,de én is kitekerném a lányom és a pasi nyakát is,ha hazajönne 19 évesen,hogy terhes egy 40 évestől.Mert lássuk be,azért ez nem normális korösszetétel.
Egyébként majd megbékélnek,szerintem azt hiszik úgyis kitesz téged a pasi.Na meg hát párom is kinyírná barátait,ha a lányunkkal kezdenének majd 17 és múlva.
Szerintem az idő mindent megold majd,legyél türelemmel irányukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!