Ti nem vagytok kíváncsiak?
Nem vagytok kíváncsiak arra, hogy hogyan néznek ki az itteni válaszolók? Mert én nagyon :) Egy ideje ezen gondolkoztam, hogy hogyan is nézhetnek ki az ide írogatók.
Egyszer már volt egy ilyen kérdés, képeket töltöttek fel magukról a válaszolók csak nem találom.
Nincs kedvetek képet küldeni magatokról, vagy a babátokról? :)
Èn is kiváncsi vagyok, de pl. nézd meg, ha valaki feltölt egy tippelős kérdésnél képet, a fejét levágja, hogy ne lehessen látni ki is ő!
Bár ilyenkor mindig szembe tűnik nekem hogy a 99% saját magát fényképezni, megnézem a ruháját, mi van rajta, hátteret, akkor látni mennyire rend szerető, milyen a bútorzat...
Szerintem már ebből is sok mindent le tudsz vonni, hogy kik, és milyenek járnak ide:)
Volt egyszer egy ilyen kérdés, ott elég sokan feltöltöttek magukról és a babákról képet. Engem is érdekelne, de én nem töltenék fel képet. A gyerekeimről elvből nem (a Facebookon sincs róluk kép), magamról pedig azért, mert ez egy anonim oldal, azért jó. :)
Viszont itt szemezgethetsz: [link]
Már bocs, de már csak az kellene, hogy feltegyem a képemet, meg a gyerekeimét, aztán a sok unatkozó anyuka elkezdené lepontozni, mert neki nem tetszik. Éppen elég, hogy ismeretlenül lefikáznak, ha válaszolok egy kérdésre.
(Ne értsd félre, kedves Kérdező, természetesen nem akartalak megbántani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!