Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti nem vagytok kíváncsiak?

Ti nem vagytok kíváncsiak?

Figyelt kérdés

Nem vagytok kíváncsiak arra, hogy hogyan néznek ki az itteni válaszolók? Mert én nagyon :) Egy ideje ezen gondolkoztam, hogy hogyan is nézhetnek ki az ide írogatók.

Egyszer már volt egy ilyen kérdés, képeket töltöttek fel magukról a válaszolók csak nem találom.

Nincs kedvetek képet küldeni magatokról, vagy a babátokról? :)

2012. júl. 12. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy anonim oldal.:) Egyébként engem nem is érdekel, tényleg. Te feltennéd ide a képedet? Én nem, köszi.
2012. júl. 12. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Én nem vagyok kíváncsi! Mikor vártam a kislányom és utolsó hetes voltam, írogattunk itt pár nővel! Mikor megszületett a babánk, mindannyian felraktunk a gyerekünk képét! De ennyi! Ezen az oldalon a kérdésemre a válasz érdekel, vagy a sok érdekesség amiket olvasok, nem az, hogy hogyan is néz ki az aki válaszol! Ha látni szeretném azt akivel írogatok azt a facebookon, vagy élőben megteszem! :)
2012. júl. 12. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Én sem tennék el képet magamról,mert macerás de amúgy nem lenne gond.Kisfiamról már linkeltem ide képet egy kérdés kapcsán.
2012. júl. 12. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Èn is kiváncsi vagyok, de pl. nézd meg, ha valaki feltölt egy tippelős kérdésnél képet, a fejét levágja, hogy ne lehessen látni ki is ő!

Bár ilyenkor mindig szembe tűnik nekem hogy a 99% saját magát fényképezni, megnézem a ruháját, mi van rajta, hátteret, akkor látni mennyire rend szerető, milyen a bútorzat...

Szerintem már ebből is sok mindent le tudsz vonni, hogy kik, és milyenek járnak ide:)

2012. júl. 12. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok! A 4.-el abszolút egyetértek! :) A tippelős képekből sokat le lehet vonni!
2012. júl. 12. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
5%
A babátokróL??? Ez komoly? Ki a fenét érdekel egy másik ember gyereke, amikor úgyis tök egyformák?
2012. júl. 12. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy ilyen kérdés, ott elég sokan feltöltöttek magukról és a babákról képet. Engem is érdekelne, de én nem töltenék fel képet. A gyerekeimről elvből nem (a Facebookon sincs róluk kép), magamról pedig azért, mert ez egy anonim oldal, azért jó. :)

Viszont itt szemezgethetsz: [link]

2012. júl. 12. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de már csak az kellene, hogy feltegyem a képemet, meg a gyerekeimét, aztán a sok unatkozó anyuka elkezdené lepontozni, mert neki nem tetszik. Éppen elég, hogy ismeretlenül lefikáznak, ha válaszolok egy kérdésre.

(Ne értsd félre, kedves Kérdező, természetesen nem akartalak megbántani.)

2012. júl. 12. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Épp ma jutott eszembe tök ugyanez.:)De száz,hogy nem tennék fel ide képet sem magamról,sem a gyerekeimről.
2012. júl. 12. 15:10
 10/11 anonim ***** válasza:
sose érdekelt,néz szét az utcán ...ugyan olyan emberek írogatnak ,ennyi
2012. júl. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!