Anyukák, ti nem vagytok kíváncsiak, hogy mi lett a vége?
Amikor feltesz valaki egy kérdést, hogy pl. altatási gondja van, van hasfájós, vagy beválik-e az új kenőcs, vagy mi legyen a baba neve, stb. és válaszoltok neki, nem érdekel benneteket, hogy végül hogy döntött, vagy hogyan alakultak a dolgok?
Engem érdekelne. :) Olyan jó lenne, ha megírnátok azt is.
Erre már én is gondoltam és én is kíváncsi vagyok a végkifejletre:)
Főleg azt szeretem amikor a kérdező egy "ez most a szülés?" típusú kérdést rak ki, és pár nap múlva pedig jelentkezik, hogy megszületett a baba:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt van pont egy példa erre. :D Itt hatalmas port kavartak a dolgok de aztán jó volt olvasni h megszületett a lánya. :)
Am vannak kérdések amikről valóban jó volna hallani h hogyan is alakultak a dolgok. :)
Igen, a szülés és a teherbeesés kategóriában többen megírják és az olyan jó! :)
Én nagyon szívesen segítek, , ha tudok, mint itt sokan. Érdekel, hogy mi volt valóban hasznos tanács vagy tapasztalat (mert a lepontozás ugyebár nem azt jelenti), én is tanulhatok újat például. Itt a babáknál nem jellemző, hogy megírnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!