Érdemes Bella Happy pelust venni? Hol veszitek?
Mi is úgy vettük auchanba a kicsinek is (2 hónapos 7 kiló) meg a nagynak is (2 éves 11 kiló.)
A kicsinek néha kifolyt de mondjuk az más pelusnál is előfordult (csak a pampersnél nem).
A nagynak tökéletes volt.
Én féltem hogy mi lesz ha xar ennyi pénzért valahogy tartottam tőle..
de gumirozott elől, hátul is (ez a fiamnál nagyon kell mert vékony és elállnak a pelusok felül ált).
és jó az anyaga is, nem csomósodik és van egy mennyiség amit már nem bír el, de az a liberó 5-ösnél is igy van.
Most volt a baba magazinban egy minta. Este fürdetés után éjszakára adtam a fiamra (4hónapos), hogy ha reggelig kibírja, akkor jó lesz. Éjjel kettőkor teljesen át kellett öltöztetni, mert az a minimális kaki is kifolyt belőle, amit produkált a babám. De tényleg, még a bokája is kakis volt. A Tescos kétszer annyit elbír...
Pedig örültem volna ha beválik, mert tök jó a gumírozása, és illeszkedett is a babámra, de valami mégsem volt jó. A másik, hogy úgy rémlik, mintha nem lenne a pelusban a két szélén az a kis gát, ami elvileg nem engedi ki a "termést".
Szerintem nem jó.
Pisi kifolyt, vastag, merev (a Pampers és DM-he viszonyítva), és valahogy mindig nagy volt a gyerekre, pedig bőven benne volta méretben.
Egyébként és a Corában láttam eddig.
A popsitörlőjéről sem vagyok jó véleménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!