Hol veszitek kisgyermeketeknek a hótaposot? Érdemes drágát és márkásat venni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
amit itt kérdezett a kérdező nekünk az első volt semmi gond nem volt vele.
A Deicmannban vettem tavaly Bobby Shoes hótaposót. 3.000,- Ft körül volt az ára és én nagyon meg voltam vele elégedve! Sosem ázott be! Idén is ilyet szeretnék venni. Egyébként szerintem érdemes 1 számmal nagyobbat venni, mint a normál cipőből, mert ha vastag zoknit/harisnyát adsz rá, azért az sokat levesz a méretből. A gyerek talpméretét vágd ki kartonpapírból, azt bele tudod rakni a csizmába és akkor ha benyúlsz, érzed, hogy mennyivel nagyobb a csizma. Az ujjad és a talp vége között jó 1 cm-nek kell lenni. Ahogy nő a baba, úgy lassul le a talpnövekedés is, ezért lehet, hogyha most veszel egy kicsit nagyobb cipőt, az simán elég lesz tavaszig. Én is sajnálok Elephanten cipőre 10.000,- Ft-ot kiadni...
A Deicmnannban egyébként néztem a Dei-tex márkájú cipőket is, de nem volt a babám lábára való.
Ja, még annyit, hogy én vettem impregnáló spray-t, azzal fújom a csizmákat, ez plusz védelmet jelent a beázás ellen. Nekünk bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!