Hol kapok hótaposót másfél éves kislányomra?
Figyelt kérdés
Nem 10 ezrekben gondolkodom,olyant már találtam volna kismilliót.Nyúzni való,középkategóriás hótaposóra gondoltam.Győriek vagyunk.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 8. 10:54
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy butaságot irok de szeptemberben még sehol. Majd október környékén jönnek be az overallok a téli cuccok.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igazad lehet:-)
Esetleg tippeket várnék,hogy hol érdemes körbenéznem.
2010. szept. 8. 11:10
3/9 anonim válasza:
Deichmannban, igaz még csak 10.000ért volt elephanten, de még csak ezutám jönnek a téli cipők!
Tesco dechatlon!
4/9 anonim válasza:
Auchan, Cora
de most max gumicsizát kapsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!
2010. szept. 8. 12:31
6/9 anonim válasza:
Én tavaly a Deichmannban vettem az akkor másfél éves lányomnak! Azt hiszem 3-4 ezer forint volt és nem bírta elnyúzni, pedig nagyon sokat voltunk kinn. Kívülről gumicsizma kinézetű, jó vastag a talpa és eszméletlen vastag bunda ven benn, még a leghidegebb napokon sem volt hideg a lába mikor bejöttünk. Én idén is ilyet veszek, már van a Deichmannban!
7/9 anonim válasza:
Decathlonban. A Tesco és a Metro között lévő sportáruház. 20-as mérettől szokott lenni. Rózsaszín és kék színben kapható. 3.999Ft az ára, novemberben szokták akciózni, akkor 2.999, de nem mindig marad addigra teljes méretsor. Mi már 3 párat vettünk, nagyon jó!
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok .
Még azt hozzátenném, hogy mosógépben mosható. És még egyiket se szaggatta el a kis ördögfiókám, csak kinőtte.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a szuper tippeket!Ráadásul egy kupacon is vannak!
Minden jót Nektek!
2010. szept. 8. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!