Titi triton babakocsi?
Szuper!Nekünk ez van 18 hónapja, minden időszakban nagyon klasszul tudtuk használni.A hordozóját már nem, de a kocsi még most kell néha.
Árban messze alatta van a többi,ennyit tudó kocsiknak.
Én bátran ajánlom!
Én is néztem azt annó, de a sport része kicsi, és nem valami masszív kocsi. Barátnőm lánya a hordozóját 3 hónaposan a sport részét 1 évesen kinőtte s vehette másikat.
Én Quinny buzzt vettem, igaz nem egy árkategória, de nagyon megéri, össze sem lehet hasonlítani a kettőt, a hordozó hatalmas 9 hónaposan cseréltük le, mózesben 7 hónapos koráig elfért kényelmesen, sőt még mamiéknál most is abban alszik ha oda utazunk mert azt ott tároljuk :), a sport része pedig bőven jó 3 éves gyereknek is, mert magas a fejrészénél, és a lábtartóját is lehet emelni leengedni. Használtan is érdemes venni, akkor annyi mint a titi triton, és vannak szép megkíméltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!