Titi Triton babakocsi milyen?
Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen? Http://pandababahaz.Hu/shop_artdet.Php?Shop_id=9159&cikk=unas_749871 Tudtok esetleg még hasonló árban jó és szép kocsit?2009. márc. 24. 15:37
1/4 anonim válasza:
Bocs,hogy nem a kérdésedre válaszolok,de már napok óta ezt a babakocsit nézegetem.Nekem is nagyon tetszik,csak jó lenne róla tapasztalat,mert nem szeretnék belebukni.Van már babakocsim,de megbántam és most szeretnék rajta túladni.Csak a párom ezt nem igazán érti meg és azt mondta,hogy addig ne vegyek másikat,míg a mostanit el nem adom.Hiába hirdetem,nem kell senkinek.Csak fáj a szívem,mert gyönyörű kocs,igaz?A V3-ast nézted?Az sem rossz!
2/4 anonim válasza:
nekem az van. Az állitólagos könnyen, egykézzel fel-le szerelhető mózes és sportrész kétemberes. Sokszor össze-vissza rángtajuk a mózesben a babát, hogy végre le tudjuk szedni a vázról. Ha tolod nyeklik, csuklik. Nem egy strapabíró szerkezetű... Most pár napja potyog belőle egy-két fémdarab. Eddig nem jöttünk rá honnan. A zötyis úton csak úgy jár a babánk feje. Azt hiszem nem vennék mégegyszer ilyet...
3/4 anonim válasza:
Én is náluk vettem babakocsit. Nem ezt a típust, de elég megbízhatatlan cég. Arra viszont nagyon figyelj oda, hogy a babát két irányban tolhatsd. Az én lányom pl. utálja a napsütést, akkor fordítva kell tolni, nem is beszélve a szélről... amiatt is rendszeresen forgatni kell. Amúgy anno én is majdnem beleugrottam egy ilyen csodába, de még szerencse, hogy nem tettem
4/4 anonim válasza:
A 19:57-es vagyok... szóval ezt a típust át kell szerelni ahhoz, hogy megfordíthasd. Ez menet közben lehetetlen, és ahogy olvasom az előző hozzászólást egyébként sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!