Hol kapható TITI Triton 3:1 babakocsi? Hol lehet élőben megtekinteni?
Nagyon szép, de szerintem inkább nézz másmilyet!
Nekem ilyen volt az első kocsim, könnyű volt vele közlekedni, meg nagy a pakolós része, de nagyon utáltam.
A mózest 5 hónaposan kinőtte a fiam, a sportrész "háttámlája" meg egy szövet anyag, egyáltalán nem tartja a gyerek hátát. Ami meg amúgy is kicsi, mert a lábának is alig van hely.
Ja, és borzalmas nehéz állítgatni úgy a sportrész dőlésszögét, hogy a gyerek benne van, a tolókart nem lehet átfordítani, le kell venni az egész sportrészt, gyerekkel együtt, nem valami praktikus. És a napellenzője is olyan, hogy pont az arcába sütött mindig a nap.
Nekünk ilyen van.a második gyereket szolgálja és imádom! A mózes rész valóban nagyobb,mint a Titinek. De nekem pl.semmi bajom nem volt a sportfeltéttel. Ízlések és pofonok. Átfordítható tolókarja meg úgy tudom csak a 20 kg-os kelet-európai babakocsiknak van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!