Miért nem akar aludni a mamánál?
Figyelt kérdés
Egy udvarban lakunk anyukámmal és vasárnap délelőtt mindig át szoktam vinni hozzá a 4 hónapos kislányom. Nagyon jól elvannak, nevetgélnek, játszanak, de mikor elűlmosodik a baba, eszméletlen sírásba kezd, nem lehet megnyugtatni. Ezt már most harmadszor csinálja. Itthon sosincs gond az alvással.2010. jan. 24. 10:29
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj, próbáljatok dinamikusan alkalmazkodni. Rengeteg minden zavarhatja: jön a foga, túl fáradt, valamit változtatni kell az alváson... Ki tudja? De remélem hamar visszarázódtok!
2/3 anonim válasza:
Vagy a sok élmény nem hagyja Őt aludni. Az én fiam sem akar aludni a mamánál, mi is heti egyszer megyünk hozzá. Annyira élvezi a játékot, az új köznyezetet, hogy nem tudom lefektetni, midíg csak rohangászna, játszana (17 hónapos). Amikor meg már nagyon fáradt, akkor sír. Aztán nagynehezen sikerül elaltatni, de muszáj, hogy ott legyen az alvós játéka.
3/3 anonim válasza:
Nekem mindkét lányom ilyen (jobban mondva a nagyobbik kb. 2 éves kora után már bárhol elaludt, kisebbik még csak 1 éves), hogy ha nem otthon van a saját ágyában, akkor csak sírva tud elaludni. HA ott vagyok vele, akkor is. Főleg a kisebbik ilyen, ő még itthon, velünk egy ágyban sem bír elaludni (pedig 4 hónapos koráig a mi ágyunkban aludt), csakis a kiságyában. Amúgy rendkívül jó alvó. Majd kinövi, ne félj! :) Állítólag a gyereknél konzervatívabb élőlény nem létezik, azért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!