Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nagyon régóta nem védekezü...

Már nagyon régóta nem védekezünk, és mégse jön a baba?

Figyelt kérdés
Nagyon félek,mivel én alapból szőröseb is vagyok,mint az átlagos nők,de a menstruációm normális,viszont túlsulyos vagyok,és lehet hogy emiatt nem jön a baba? A párom normális testalkatú,szerintem nem vele van a gond. Mit tegyek? Most fogyókúrázok,mert lehet hogy pajzsmirigyes vagyok,és hogyha a súlyfeleslegtől megszabadulok,akkor hátha beállna az immunrendszerem. Tuti velem van a baj. De a párom mellettem áll. Milyen vizsgálatokra lehetne elmennem?

#babanemzés
2014. okt. 16. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Meglátogatnék egy endokrinológust. Nem halogatnám, mert ha gond van, akkor kezelni kell és az sem egy-két hét.
2014. okt. 16. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsőre kérnék egy nagy labort,ott aztán ki szokott derülni merre induljon el az ember lánya. +nem ártana egy nőgyógyásszal is konzultálni a labor eredményekkel a kezedben.
2014. okt. 16. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit takar a nem jön a baba? Azért ha csak pár hónap,akkor az nem gond... Egyébként ha rossz a pajzsmirigyed,a fogyás nem segít,rossz marad.

És mellesleg én is husi voltam és elsőre teherbe estem,párom meg vékony és bagózik.

Vérvételre sose árt elmenni.A szőrösség semmit nem jelent,barátnőm is szőrösebb féle,mégis fél év sem kellett és teherbe esett.

A pajzsmirigyet meg kell nézetni vérképen,de a súlyodból nem lehet következtetni rá,ugyanis én jelenleg 65 kiló vagyok és úgy néz ki pajzsmirigyes leszek,mert felső határon volt az értékem.

Egyébként azt mondják a sok túlsúly lehet oka a nehéz teherbeesésnek.Folytasd a fogyót ( saját egészségednek és a kicsi egészségének is jót tesz,ha nem vagy több 90 kilónál),menj el vérvételre a pajzsmirigy miatt.Ha 2 éve se sikerül már,akkor meg szépen párod is mehet vizsgálatokra,nem csak te,mert sok esetben a férfinak nem lehet.Totál nem testalkatfüggő a meddőség egyébként meg,mert ismerek olyan férfit is,aki normál alkatú és kb 1 % esély van rá,hogy gyereke legyen.

2014. okt. 16. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Most még várok addig amíg egészséges diétával le nem adok 20 kg.-ot . Az majd az önbizalmamnak is jó lesz,meg egészségileg is jót tesz majd. És utánna a párommal együtt ,mindketten elmegyünk kivizsgálásokra.
2014. okt. 16. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy jó endokrinológust azért keress fel, mert ha PCO-d van és mellé inzulinrezisztenciád, akkor azt kezelni kell. A diéta nagyon jó ötlet+sport mindenképp. Nagyon ajánlom a D vitamin bevitelt nagyobb dózisban, olvasd el pl. ezt a cikket is:

[link]

2014. okt. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!