Más is érzi úgy szülés után jóval, hogy néha mintha rúgna odabent egy baba? Én már 5 hónapja szültem, és néha teljesen olyan érzésem van. Vettem tesztet, de 3 is negatív lett, és védekezünk is, tehát nem vagyok terhes. Annyira furcsa érzés.
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 21:33
1/11 anonim válasza:
anyukám azt mondta, h ő még 1 évvel később is érezte. a fiam elmúlt 10 hós, és bizony még mindig rugdal "vki" a pocakomban, pedig nem vagyok várandós:))
2/11 anonim válasza:
igen, én is, 5 és fél hónapja született a kisfiam
3/11 anonim válasza:
:))))
Igen, mert ezek még mindig a méh utóigazodásai és aki szoptat még többet érzi.
Felesleges emiatt tesztelni, hiszen ha azt a rugdosást éreznéd az látszana is.
Majd ha már legalább 5-6 szor megjött utána elmúlik.
Van akinek azért fordul elő, mert annyira hiányzik a babája bentről hogy ilyen tüneteket produkál.
El sem tudom képzelni miket érezhetnek akik elvetélnek.
4/11 anonim válasza:
éreztem én is hasonlot, néhány hétig, talán hónapig is. Gondolom, rendezodtek vissza a belso dolgok a normába, amiket a baba félreszorított. Meg lehet az is, hogy annyira megszoktuk ezt a kellemes, jó érzést, azért érezzuk még.
5/11 anonim válasza:
Én is érzem pedig már 4 hónapja kint van a bébike. Olyan furi mitől lehet ez? Tényleg csak pszichikai?? De mindenkinek???
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, lányok! Gondoltam én is, olvastam már erről, de egyszerűen olyan hihetetlen...
Azért most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így ezzel!
2009. márc. 21. 21:44
7/11 anonim válasza:
Sziasztok! 4 hónapja szültem, de még én is érzek mocorgást! :)
8/11 anonim válasza:
Én is sokat érzem, pedig már 4 hónapja szültem.
9/11 anonim válasza:
Én is érzem néha, nagyon furcsa. Mindegyik szülésem után hónapokkal is éreztem:-)
10/11 anonim válasza:
Èn már 14 hónapjastültem,de szoktam én is érezni.
Azt hittem csak velem van így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!