Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is érzi úgy szülés után...

Más is érzi úgy szülés után jóval, hogy néha mintha rúgna odabent egy baba? Én már 5 hónapja szültem, és néha teljesen olyan érzésem van. Vettem tesztet, de 3 is negatív lett, és védekezünk is, tehát nem vagyok terhes. Annyira furcsa érzés.

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 21:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En csak szules masnapjan ereztem ketszer. Utana bogtem is egyet, mert akkor voltam abban a stadiumban, hogy alig fogtam fel, hogy megszultem, igy neha csak radobbentem, hogy mar lapos a hasam es hianyzott a pocakom. Ott volt a fiam, nagyon boldog voltam, de volt bennem egy oruletes hianyerzet, hogy mar nem vagyok pocakos. Ki erti ezt? Elotte meg ket honapig nyavaltyogtam, hogy nem birom el a pocakomat es alig vartam, hogy lassam a babamat...
2009. márc. 22. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!