Mennyi az esélye, hogy összejön a baba, ha megszakítással védekezünk? Csak kíváncsi vagyok, nem baj ha jön.
Ha gyereket akartok, akkor minek próbáltok védekezni?
Ha meg nem akartok, akkor miért NEM védekeztek megfelelö módon?
Mi 5 evig hasznaltuk ezt a mdszert es nem jott baba majd csak akkor amikor tudatosan mar elesbe raalltunk a temara. :-) ( mondjuk mi is azert"vedekeztunk" igy mert nem lett volna nagy gond ha becsuszik.)
Uncsitesomek is igy csinaltak 8 honapos volt a kslanya amikor ujra teherbe esett. :-)
Szoval vagy sikerul vagy nem. :-)
2-es vagyok: nem úgy értettem én sem, hogy ne próbáljátok ezt ki, mert mi lesz ha összejön, és ez baj... dehogy! Csak arra céloztam, hogy van egy bizonyos optimális családtervezés, amit szerintem minden baba megérdemel, mielőtt megfogan. Értem ez alatt az orvosi kontrollvizsgálatokat előzetesen, vitaminszint és hormonszintek konktrollját, stb. Lényegesen csökkenti a testi és lelki problémák felmerülését, ha tudatosan készül a pár a babára,és nem csak úgy becsúszik az életükbe az adott helyzet.
Én ezzel nem értek egyet: "amit szerintem minden baba megérdemel, mielőtt megfogan". Nekem ez erős. Persze tök jó,ha tudtok előre tervezni stb.,de szerintem az a jövevény sem indul hátrányból,aki meglepetésként érkezik,mert a terhesség első nem is tudom hány hetében (de ennek majd utána nézek) semmilyen hatással nincs semmi a fejlődésére.
Kérdéshez: Viszont ez a 35% rengeteg! Honnan van ez a statisztika? Már nem mintha nem hinném el,de a megszakítósok sem biztos,hogy mindig tudták tartani a "tervet" és szerintem ebben a 35%-ban inkább ilyenek lehetnek,ami így megemeli ezt a számot.
Mi is azt a tábort erősítjük Kérdező,ahol már évek óta bevett és bevált szokás ez a "védekezés". Bízunk a Sorsban,s a tapasztalat mutatja,hogy jól is tesszük ezt.:)
A pearl indexnek itt találod a leírását:
A családtervezésről pedig azt gondolom, hogy igenis sok betegség megelőzhető, ha tervezéssel fogan a baba, vitaminhiánytól a szervi problémákig sokminden kiderülhetne előre, és nem utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!