Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy összejö...

Mennyi az esélye, hogy összejön a baba, ha megszakítással védekezünk? Csak kíváncsi vagyok, nem baj ha jön.

Figyelt kérdés
A naptár szerint november 2-6-ig voltam a legtermékenyebb. A párom külföldön dolgozik és 1-6-ig itthon volt. Mindennap együtt voltunk, naponta többször is. Viszont csak 7-én éreztem a peteérést. Legalábbis gondolom. A jobb petefészkem kicsit fájt, feszített, szúrt és fel voltam puffadva nagyon.
2013. nov. 9. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam,hogy a hőmérőzésnek ilyen jó az aránya!:O Köszi a linket.

A családtervezés témában pedig elfogult vagy. Újabb pl.: "sok betegség". Azért egy nő egy évben legalább egyszer felülvizsgáltat,tehát azért tisztában van vele,hogy minden rendben van avagy sem.Plusz mint írtam az első néhány hét....De azt is írtam,hogy persze jó azoknak,akik tudnak tervezni.De azokat sem kell leszólni szerintem akik nem,mert ez utóbbi sem ártalmas akkor meg minek.

2013. nov. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!