21 hónapos kisfiam még mindig nem alussza át az éjszakát. Mit csinálok rosszul?
Én vagy a férjem altatjuk 8-kor.
Mesélünk neki és mellébújunk, megvãrjuk, míg elalszik és akkor jövünk ki a szobájából.könnyen elalszik, de hajnalban minimum egyszer felébred és engem hív. Ma éjszaka legalább 4x kelt fel. egyből visszaalszik, ha megsimogatom a hátát, de engem kizökkent az álmomból és nem mindig tudok egyből visszaaludni. már hulla vagyok a fáradsãgtól. mit csináljak másképp?
Lehet, hogy nem elég fáradt?
A lányom 22 hónapos, már régóta fél 10 körül alszik el, reggel pedig 8-fél-9-kor ébred.
Van, hogy a lányom is felébred, gondolom rosszat álmodik, mi felnőttek se mindig aludjuk át ébredés nélkül az éjjelt.
Ha nem sír nagyon, akkor át se megyek (vagy fel se ébredek :DD ), visszaalszik magától.
Eleinte én is minden nyikkanására ugrottam hozzá, de aztán kipróbáltam, mi történik, ha nem megyek oda és bevált. Így nekem is könnyebb és ő is megtanulta saját magát visszaaltatni.
Abból gondolom, hogy fáradt, hogy könnyen, gyorsan elalszik. Reggel mondjuk 5:30-6-kor kel, délben alszik 2-ig.
De megpróbálok nem átmenni hozzá egyből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!