Mit csinálok rosszul? Vagy igy minden ok? 6 hónapos a kisfiam.7 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Elég lassan gyarapszik heti 80-100 gr. A mult héten viszont 50 gr-ot fogyott.
Leirnám egy napunkat. Kérlek segítsetek. A védőnőm hát azt inkább hagyjuk :-(
7-8 körül szopi 150-150 gr
9.30-10.00 körül gyümi kb 3/4 bébiétel üvegnyi (ez a mércém )
Aztán alvás (cicin alszik el és igy pár kortyot még szopizik )kb másfél 2 óra
Majd 12-1 körül szopi 50-80 gr és főzi 3/4 üvegnyi
Aztán séta ott picit alszik
Kb 15:00-15.30 150gr tápszer
Éltalában még utánna alszik egy hosszabbat másfél 2 órát
18:00 kor fürdés szopi 100-120 gr.
Elalvásig még többször cicit kér (persze kap is )
Aztán 21:00-21:30 körül alvás.
Szerintetek jó igy ? Vagy még kellenne egészitenem valahol tápszerrel ? Sokszor nyekereg. Például ma is evett 170 gr-ot és nyekereg.
Segítségeteket köszönöm szépen.
Először is a heti 80-100g nagyon szép gyarapodás, az én fiam 6 hónaposan 50-60g-ot gyarapodott hetente. Majd belehúz. Az, hogy 50g-al kevesebb, nem mérvadó, a havi összgyarapodás számít. Próbálj többet adni neki az egyes ételekből, pl. egy üveggel, 3/4 helyett. És akár próbálkozhatsz a 18 órai etetésre tejpéppel.
Jó babázást!
Tudom hogy a havi gyarapodást kell jobban figyelmbevenni, de nem tul szép az sem
06.06 án 6.55 gr
06.14 én 6.62 gr
06.21 én 6.74 gr
tegnap 6.69 gr
Köszönöm a válaszod . Lehet a fürdés utáni etetést akkor kiváltomés (igaz tegnap is adtam már neki 100 tápit szopi után )több tejci marad elalvásra.
Az is eszembe jutott már hogy lehet nem elég tápláló a tejcim már neki ?
6 hónapos kor után egyre kevésbé tápláló a tej a babának. Ha tápszer helyett tejpépet adsz, meglátod nekiindul a gyarapodása! Amíg jókedvű, és kiegyensúlyozott baba, addig nincs gond!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!