Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alussza még mindig...

Miért nem alussza még mindig végig az éjszakát a babám? Én csinálok valamit rosszul? Többi lent

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és még mindig 2 szer kell éjjel enni.Anyatejes,de a legtöbb baba ennyi idősen már nem szokott vagy csak egyszer kell enni éjszaka.A második ébredésnél nem is nagyon szokott enni csak nyammog.Meddig fog még így kelni?
2011. ápr. 25. 09:08
1 2
 1/12 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Nekem is 3 hós a babám, és ő is kétszer kel. Nem minden baba egyforma, én már beletörődtem hogy felkel. :)Sajna nem tudsz mit csinálni, majd kinövi.
2011. ápr. 25. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám, hogy a legtöbb baba átalussza az éjszakát, sőt, szerintem éppen, hogy kevesen. Ahogy elkezdődik a fogzás, újra ébrednek még azok is, akik addig esetleg átaludták. Ne stresszeld ezen magad! :) Az én fiam 2,5 éves múlt és még mindig nem alussza át az éjszakát, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor történt ez meg! És ő olyan volt, hogy kb. 4 hónapos koráig csak egyszer kelt éjjel enni, aztán ahogy elkezdett fogzani, egyre többet... 1 évesen volt hogy óránként is fent volt. Úgy kb. 2 éves korától van változás, azóta fordult már elő, hogy ismét átaludta. Minden gyerek más.
2011. ápr. 25. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni,remélem veletek nem így lesz.

kisfiam 11 hónapos koráig kelt éjjel 2x-3x enni(szopott).végén már csak dudlizott,igy nem engedtem,meg már a tejem is csak nagyon kevés volt,igy ahogy leválasztottam el is ment,de ennek ellenére most is 20 hónaposan felkel éjjel 2x,hogy igyon,és hiába tudja hol az üvege,felkelt,hogy iszi.nem kell nekiadnom csak annyit kell mondanom,hogy tudod hol van vedd el és igyál,de ragd is vissza mert nem találod.(ált elpakolja mindenfele éjjel)igy nekem kell visszatennem.még 1x sem aludta végig az éjszakát.

2011. ápr. 25. 09:58
 4/12 anonim ***** válasza:
3 hónapos, szerintem normális. Majd kinövi.
2011. ápr. 25. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Komolyan kérdezem, ki mondta azt Neked, hogy a legtöbb baba ilyen idősen átalussza az éjszakát? Mert tudtommal alig-alig fordul elő. Az én kisfiam szintén anyatejes, 1 éves, és még mindig ébred legalább egyszer, de ma éjjel azt hiszem, négyszer voltunk fent. Már nem is számoltam.

Sok minden lesz még, ne légy elkeseredve. Most még nem tud eleget enni egyszerre, aztán fogzás, szeparációs szorongás, kiesik a cumi a szájából, de nagyon hozzá lehet szokni, meg aztán a szopizások időtartama is lerövidül, nekünk már csak 5-10 perc, az igazán semmi.

Nem csinálsz semmit rosszul, sőt, jól teszed, hogy gondoskodsz róla! Olyan hamar eljön az az idő, amikor azt fogja mondani, hogy hagyj már békén, ne fogd a kezem, tök ciki...

2011. ápr. 25. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
az a baj, h áktálában a babák nem alszanak... ha megnézed millió anyuka ír ide, h mit csináljon babájával, nem alszik... én fiam már 10hós és még mindíg kelünk éjfélig kb 10X, utánna már csak reggel, anyatejes ő is, de éjfélkor tápszert kap. pont tegnap éjjel borultam ki apának (hajnal1kor jár haza melóból), 1 filmet, v müsort nem tudok soha végignézni, nappal oké... de h éjjel sem ,mert tuti h felkel egy csomószor, és akkor még nem került szóba az h apával kettesben ha itthon van... az is lehetetlen, ha mégis összejön, tuti h 3-4 alkalommal újra kell kezdeni mert kel a gyerek :S én már kész vagyok ettől :( de ez van, majd elmúlik... (remélem)
2011. ápr. 25. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Minden baba más, mint ahogy minden felnőtt is más. Nem minden felnőtt alszik egyformán, ahogy a babák sem. Az én Picinyem lassan 6 hónapos, de még mindig 2* kel éjszakánként. Fárasztó, de próbálom pozitívan felfogni. Olyan jó, mikor ott szuszog a cicin:o) Tarts ki, ahogy változik a nappali ritmusuk, úgy változik majd az éjszakai is. Nem csinálsz semmit rosszul. Próbáltam már én is este többször etetni, aztán kevesebbszer, aztán előbb, később... semmi nem használt! De mindig arra gondolok, hogy 2,5 évig ezért küzdöttünk, úgyhogy szavunk nem lehet:o) Imádom, hogy van!!!!
2011. ápr. 25. 10:28
 8/12 krisztivan ***** válasza:
Szerintem kevesebb az olyan baba aki átalussza az éjszakát mint aki nem.Fiam 7.5 hós még soha nem aludta át az éjszakát.2X,3X minimum kelünk.2X szopi van a többi "csak "ébredés.Teli torokból üvöltve.Nappal is utál aludni,minden másban jó baba.
2011. ápr. 25. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:
A fiam 4 hónapos koráig 1x, néha 2x ébredt, aztán beindult a fogzás és a minimum ébredés 3 volt, a maximumot nem bírtam számolni. 1 éves koráig egyszer sem aludta át az éjszakát, azóta néha átalussza, néha nem. Lehet hogy szerencséd lesz, és babád hamar megtanul aludni, de inkább arra készülj lélekben, hogy nem, úgy nem ér nagy csalódás, ha még egy ideig nem alszik rendesen.
2011. ápr. 25. 10:59
 10/12 anonim ***** válasza:
:D Most ne haragudj meg,de mit vártál???És ,tényleg nem tudom,hogy honnan vetted,de a legtöbb baba még 1 évesen sem alussza át az éjszakát!Az én lányom 10 hónapos ,még soha nem aludt végig éjszakát és legalább 6x-8x kel éjszakánként!!!Örülj,hogy a tied csak 2x:)))!És ez teljesen normális!
2011. ápr. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!