Miért nem alussza még mindig végig az éjszakát a babám? Én csinálok valamit rosszul? Többi lent
nem akarlak elkeseríteni,remélem veletek nem így lesz.
kisfiam 11 hónapos koráig kelt éjjel 2x-3x enni(szopott).végén már csak dudlizott,igy nem engedtem,meg már a tejem is csak nagyon kevés volt,igy ahogy leválasztottam el is ment,de ennek ellenére most is 20 hónaposan felkel éjjel 2x,hogy igyon,és hiába tudja hol az üvege,felkelt,hogy iszi.nem kell nekiadnom csak annyit kell mondanom,hogy tudod hol van vedd el és igyál,de ragd is vissza mert nem találod.(ált elpakolja mindenfele éjjel)igy nekem kell visszatennem.még 1x sem aludta végig az éjszakát.
Komolyan kérdezem, ki mondta azt Neked, hogy a legtöbb baba ilyen idősen átalussza az éjszakát? Mert tudtommal alig-alig fordul elő. Az én kisfiam szintén anyatejes, 1 éves, és még mindig ébred legalább egyszer, de ma éjjel azt hiszem, négyszer voltunk fent. Már nem is számoltam.
Sok minden lesz még, ne légy elkeseredve. Most még nem tud eleget enni egyszerre, aztán fogzás, szeparációs szorongás, kiesik a cumi a szájából, de nagyon hozzá lehet szokni, meg aztán a szopizások időtartama is lerövidül, nekünk már csak 5-10 perc, az igazán semmi.
Nem csinálsz semmit rosszul, sőt, jól teszed, hogy gondoskodsz róla! Olyan hamar eljön az az idő, amikor azt fogja mondani, hogy hagyj már békén, ne fogd a kezem, tök ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!