Miért nem alussza még mindig végig az éjszakát a babám? Én csinálok valamit rosszul? Többi lent
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és még mindig 2 szer kell éjjel enni.Anyatejes,de a legtöbb baba ennyi idősen már nem szokott vagy csak egyszer kell enni éjszaka.A második ébredésnél nem is nagyon szokott enni csak nyammog.Meddig fog még így kelni?2011. ápr. 25. 09:08
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akik azt kérdezték,hogy honnan veszem,hogy más babák végigalusszák....hát onnan,hogy kb.10 ismerősömnek van hasonló korú babája és ki vagyok akadva,hogy nekik egy angyal a babájuk és pár hetes koruk óta végigalusszák az éjszakákat.Ezért kérdeztem a ti véleményeteket is,de megnyugodtam :).
2011. ápr. 25. 12:22
12/12 anonim válasza:
Az én fiam 2 hónapos korától átalussza az éjszakát-anyatejes,most 5 hós-nekem is furcsa volt,nagyon jó alvó baba.A lányommal annyit éjszakáztam,h azt hittem,sosem lesz vége.Minden baba más.A fiam napközben is alszik rengeteget és bárhol el tud aludni,a lányommal kínlódtam állandóan.Semmit nem csináltam,egyszer csak reggel 6-kor arra riadtam,úristen,a gyerek?hát aludt és azóta is.Ma sem tudom,mi az oka,de nagyon örülök neki!Pedig mindkét gyerek csak anyatejes,mégis teljesen mások alvásügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!