én csinálok valamit rosszul? Babám 11 hónapos,7-8
hónapos koráig már átaludta az éjszakát most 2-3 szor
felkel enni.
Nem írtad a hozzátáplálást pontosan. Napközben adj neki magasabb tápértékű kajákat. Husit bőven.
2012. ápr. 17. 08:16
2/14 A kérdező kommentje:
reggel megeszi 200 mlt tejet,5-6 körül,8-9 kor gyümi 200ml,ebéd 12 körül 200 ml fözi általában husis,utánna egy bébi deszert,15 körül tejpép 18-19 fözi/190ml körül/+20 óra körül 150 ml főzi
Délutánra is tegyél be valami húsos, főzelékes kaját.
Fiú? :)
2012. ápr. 17. 08:48
4/14 A kérdező kommentje:
fiú,akkor háromszor egyén főzeleket?
szerintetek egyszerű végig fogja aludni az estét?valakinek hasonló tapasztalat?aggódom.
Nem jön a foga? Nekem akkor csinálta ezt, eleinte én is megetettem pánikszerűen, de aztán rájöttem, hogy kizárt az, hogy éhes legyen, így csak megitattam amikor felébredt. Ezt játszottuk majdnem 1 hónapig amikor is kibújt a foga, kedden kibújt akkor éjjel még ébredt, szerdán már végigaludta az éjjelt. Próbáld ki, hogy csak megitatod...talán.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul, hát honnan is tudnád, hogy mi a baja:) Nagyon sokat és jól eszik nappal, ebből gondolnám, hogy a nem nagyon lehetne éhes éjjelre.
2012. ápr. 17. 10:04
6/14 A kérdező kommentje:
próbáltam itatni,felismerte álmában hogy nem kajcsi,sírt es nem kellett neki.ha megeszik 150ml.tapszert este akkor biztos éhes,es nem szomjas,nem?
10:04-es vagyok. Hát figyelj, az enyém is megette volna még akkor is ha 1 óránként adtam volna neki a tápszert....De persze én nem azt modom, hogy, mert az enyém nem volt éhes ezért a Tiéd sem az :-) Csak példát írtam, hogy nálunk ilyen volt. Eleinte ő is bőgött, hogy nem tápszert kap hanem csak teát, később vizet, de aztán csend volt. Ivott, sírt kicsit, aztán elaludt, később pedig már nem is sírt, csak ivott aztán vissza aludt. Ha nem teszel egy próbát akkor nem fogod megtudni. Furcsa, mert nappal is rendesen eszik, ha esetleg kihagyna 1-2 étkezést akkor megérteném, hogy megéhezik éjjel, de így nem értem.
2012. ápr. 17. 12:26
Sőt nekünk volt olyan is, hogy nappal alig evett a foga miatt, de tényleg alig, mondjuk egy egész napra megivott 350 gramm tápszert, szilárdat egyáltalán nem evett olyankor, és a tápszer is csak ennyi volt. Na este gondoltam magamban tuti, hogy fel fog ébredni enni, mert éhes lesz. És nem. Nem volt éhes, aludt nyugodtan.
2012. ápr. 17. 12:28
2x egyen főzeléket, husival és a D vitamint se felejtsd el. Az egyik lefekvés előtt legyen, valami könnyű lehetőleg ne kelkáp. vagy bab v. zborsó főzi. Azt délelőtt adjad.
2012. ápr. 17. 13:07
Örülj neki, hogy eddig aludt! :-)
És hidd el a 3 ébredés nem sok........
2012. ápr. 19. 11:38
Kapcsolódó kérdések: